Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjeżdżają i żyją na benefitach w obcym kraju! złodzieje

Polecane posty

Gość gość

W Polsce zasilki macie a nie okradacie i klamiecie ze nic nie bierzecie przy dzieciach hahaha. A ze u na c*****e zasilki no coz tak jest! Jak mozecie okradac innych. Ja nawet w Pl nie pobieram. Dziady

Gość gość
benefity to nie jest coś co można ukraść - żeby je dostać musisz spełniać określone warunki i przyznaje ci je rząd - sam sobie nie możesz ich wziąć czy ukraść a jeśli nie pobierasz tego co ci się prawnie należy - twoja sprawa - oddaj jeszcze właścicielowi firmy w której pracujesz swoją pensję, skoro jesteś taki honorowy

Gość gość
Mowa raczej chyba o tych ktorzy jada po benefity jak samotne mamuski czy mamuski niepelnosprawnych.

Gość emigrantkazuk
Jest takie przysłowie jak dają to trzeba brać rozumiesz matołku ?

Gość gość
Typowy polak sa. Jakby mogl to my nabral tych benkow ile wlezie a ze nie spelnia warunkow to lazi w...ny ze inni maja o on nie :) moze sie kiedys doczekasz jak juz ktos wymysli zasilek za pusty leb :D

Gość gość
gdyby nie te benefity to wiekszosc tych niemot wymarla by z glodu ! do Polski przyjazdzaja i wielce bogatych udaja ,dziadostwo kazdy wie jaki plebs wyjechal do UK,dobrze ze sie tego pozbylismy !

Gość gość
a czego ty się pozbyłeś tłuku? jaki ty miałeś wpływ na to, czy ktoś wyjechał czy nie? sam byś chętnie wyjechał tylko nie masz za co!

Gość gość
dziadu z Jukeju :) stac mnie na to na co ciebie miernoto nigdy stac nie bedzie chocbys jeszcze sto Jukejufff zjezdzil :) plebsie asocjalny

Gość gość
taaaak? masz dom i trzy samochody jak ja? a może masz więcej?

Gość gość
stac mnie na to na co ciebie miernoto nigdy stac nie bedzie chocbys jeszcze sto Jukejufff zjezdzil usmiech.gif plebsie asocjalny xxx patrzcie jak się szmata dowartościowuje! stać cię? a gdzie pracujesz? zapewne jako ku/rwa albo polityk - chociaż oba te zawody to jedno

Gość gość
gość dziś taaaak? masz dom i trzy samochody jak ja? a może masz więcej? A ja mam dwa domy i cztery samochody. Ja pierdole co za buraczyna :D :D

Gość gość
ty zacząłeś!

Gość gość
nie ma co ukrywac ze pustaki z PGR uciekly od roli O czym z takimi rozmawiac, jak dla nich miotla to ambicja.

Gość gość
no to nie rozmawiaj i się od nich odpieprz pław się w luksusie w swojej cudownej ojczyźnie i nie interesuj się życiem innych ludzi

Gość fixiamixia
" gość wczoraj W Polsce zasilki macie a nie okradacie i klamiecie ze nic nie bierzecie przy dzieciach hahaha. A ze u na c*****e zasilki no coz tak jest! Jak mozecie okradac innych. Ja nawet w Pl nie pobieram. Dziady " x x bo jak takie niemoty narobią dzieci i zostawiają matkę samą, bo zero odpowiedzialności za to co się siuśkiem wyprawia ,to muszą jechać po benefity i radzić sobie z niepełnosprawnymi dziećmi a kto im te dzieci zrobił pewnie takie mądrale jak ty co to w ryju mocne

Gość gość
che che che

Gość gość
do tuska wystawiaj reke mamuska, w koncu na niego glosowalas !

Gość gość
chuuujjj im w duuupy tym z UK nie marnujcie palcow na te miernoty :)

Gość gość
cały budżet twojej ukochanej ojczyzny trzyma się jeszcze tylko dlatego, że te "miernoty" wysyłają wam swoje ciężko zarobione funty!!!

Gość emigrantkazuk
Pozatym kradnie to zlodziej a jak panstwo daje to niejest kradzierz to tak samo jak zasilek dla bezrobotnego nalezy sie jak chlopu ziemia rozumiecie matolki?

Gość gość
dla idiotów, którzy tu się wymądrzają to nawet odpis podatkowy czy odliczenie kosztów gwarantowane prawem jest kradzieżą i oszustwem - biedni, ciemni ludzie!

Gość gość
Hehe dokladnie :) daja to trzeba brac ci co zaluja innym i tu wyzywaja od zlodzieji tex by brali gdyby mieli mozliwosc ignorancja nasza narodowa cecha ...

Gość gość
Tobie nic nie ukradli :D

Gość gość
to nie ignorancja tylko zawiść!!! cały czas drzecie papę, że państwo polskie nie pomaga rodzinom a jednocześnie tych co wyjechali tam gdzie państwo pomaga wyzywacie od złodziei może to i dobrze, że w Polsce nie ma benefitów, bo tych co by z nich korzystali zapewne byście powyrzynali!!!

Gość gość
Ale bierz od naszego Panstwa W POLSCE a nie cudzy okradasz, sami sie skarżą. Ja wole mieć tu socjalne czy wynajmowac niz nie u siebie miec dom :P auta nie mam to prawda ale dlatego bo nie chcę, nie wiem czemu ale wole skuter i komunikację miejska . A auto to szczyt bogactwa? Tepoto emigracyjna, ja mam 1700 zarobkow , facet 2200zl i odkladajac przez rok mozemy pojechac na wakacje do Chorwacji z dzieckiem. Można sobie poradzi c ale jak ktos tepy to sie nigdzie nie na da. To co opisujesz to dla mnie zaden szał, ale jak Ci ulzy to podniecaj się, moze tu dojdziesz jak przy mężu nie możesz :D Tylko w*****a mnie wyjedzie takie byle co i struga k***a dame z wyższych sfer. Autor ma rację.

Gość gość
A jak trudno uwierzyć to chętnie bym zdj wyslala z wakacji , mieszkania ale ku*wa nie muszę sie podniecać na forum, mam przy kim w domu :) tu bardziej chodzi o to ze jak wyjezdzacie to sie wieljie panisko z was robi i sie podnieca chuj wie czym. Tez bylam kiedya w uk i w de i fajnie bylo, ale to nie to co Pl nasza kochana.

Gość gość
Tepe strzaly z emigracji, juz do konca swoich upodlonych dni pozostana tylko tepymi strzalami :D, i nic tego nie zmieni.