Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie jak totalna szmata

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta, jest czasem lepiej czasem gorzej miedzy nami\ ja jestem bardzo zaangażowana, on wydaje mi sie, ze mniej. Wiecie co zrobiłam? Zaczełam dzis przegladac ogłoszenia o sponsoringu. Wysłałam nawet wiadomość do jednego gościa, ze jestem zainteresowana. Gdy odpowiedział ze mam wysłac mu foto i nr tel dotarło do mnie że jestem nic nie warta...jak mogłam nawet tak pomyslec.to wszytsko dlatego ze nie pracuje chwilowo, brakuje mi kasy, całymi dniami siedze w domu i przychodza mi takie durne rzeczy do głowy

Gość IgoreX
Zadaj sobie pytanie, co Cie do tego skłoniło - brak kasy - niezadowolenie ze swojego faceta

Gość gość
bo to jest tak, że to facet powinien kochac bardziej, a ty jako kobieta powinnas go traktowac jak psa, wtedy bedzie cie kochal i szanowal, po prostu jestes ZA DOBRA

Gość gość
brakuje Ci kasy ale prostytucja to nieoplacalny biznes, bo co zarobisz, to potem wydasz u ginekologa lecząc hiva, klykciny, zoltaczke, pamietaj ze prezerwatywa nie chroni przed chorobami

Gość gość
Jesteś kobietą, takie rzeczy to u Was normalka. Macie to we krwi Córy Koryntu.

Gość gość
skłoniło mnie do tego tylko to, ze nie mam kasy

Gość gość
"... facet powinien kochac bardziej, a ty jako kobieta powinnas go traktowac jak psa, wtedy bedzie cie kochal i szanowal, po prostu jestes ZA DOBRA" mam wspaniałego faceta, oboje siebie szanujemy i kochamy. Obecnie też jestem bez pracy ale niczego mi nie brakuję. Stwierdzenie, że faceta trzeba traktować jak psa... żal po prostu. Szkoda mi Twojego faceta