Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina229

Mój mąz to dusigrosz!!!

Polecane posty

Zawsze byłam zdania że w małżeństwie powinno się stawać murem za swoim partnerem\ką niezależnie od tego kto co mówi a swoje zdanie wypowiadać w 4 oczy ale... dzisiaj już nie mogę mój mąż odkąd jesteśmy małżeństwem ciągle skąpi mieszkamy za granicą gdzie każdy z naszych znajomych ma samochód tylko nie my!! Mąż zarabia bardzo dobrze ma super pracę w światowej firmie lata po świecie i można by się cieszyć tylko że nasze życie stoi w miejscu... kompletnie nic sobie nie kupiliśmy szlak mnie trafia jak widzę znajomych którzy finansowo stoją gorzej a mają lepsze mieszkanie samochód i wogóle a my jak te dziady!! nawet mu to powiedziałam myśląc że jak to usłyszy to jego ego nie pozwoli mu na to żebym tak myślała ale nic z tego do pl tułamy się busami autobusami kiedy inni wsiadają i jadą :/ nie to żebym była księżniczką tylko ja jestem chora mam problemy z pokonywaniem dłuższych dystansów i czasami głupie zakupy są dla mnie problemem a on się zdaje tego nie dostrzegać samochód kurzy się w pl a my jak rumuni z tobołami czasem jest mi naprawdę WSTYD. Dziękuję

Gość gość
Może Twój mąż odkłada na kupno mieszkania i póki co tnie koszty aby więcej zaoszczędzić?

Gość gość
musicie miec w takim razie duze oszczednosci. Wyplac polowe i zacznij kupowac to co ci potrzebne

Gość gość
Miałam takiego zięcia.Oszczędzał na wszystkim,nawet prasował banknoty i rówo ukladał.Aż któregos dnia dopadła go ciężka choroba.W ciagu miesiaca zmarł i eszystko zostawił, zył jak prawdziwy dziad.