Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci nie rozumieją milosci

Polecane posty

Gość gość

Bogatemu wystarczy ze daje stabilizację materialna i nie obchodzi go czy ona go kocha czy nie, biedny szuka niezależnej przy której odpocznie materialnie a żaden nie szuka miłości.

a ty wierzysz w miłość ? jest zauroczenie, przywiązanie ale miłość nie spotyka każdego , może jedną osobę na 200

Gość gość
"Faceci nie rozumieją miłości" - prawda. Natomiast kobiety w ogóle jej nie odczuwają ;) Przynajmniej nie do osoby, wyłącznie dla swojej checklist cech idealnych.

Gość gość
Dla feceta liczy się tylko rachunek ekonomiczny.

Gość gość
no bez przesady facet to też człowiek i ma uczucia fakt że trochę są mułowaci z ich okazywaniem

Gość gość
Jasne, a kobiety rozumieją, ich miłość polega na wpatrywaniu się z zachwytem we wzrost i samochod.

Gość gość
Uczucia maja tylko wtedy kiedy ich zmieszasz z błotem, jak oni to robią to jest wszystko w porządku. Juz dawno odkrylam ze ich podejście do związku i małżeństwa ma podłoże czysto ekonomiczne lub racjonalne. Oni to nazywają miloscia

Gość gość
jeżeli facet nie kocha laski to nie będzie się chciał z nią chajtać tylko trzyma ją jako plan B jakby nie znalazł tej ukochanej jeżeli facet ma cię gdzieś nie szanuje i ogólnie źle traktuje to jest z tobą z wygodnictwa (pomijając oczywiście chamski charakter który ów osobnik z natury ma i odnosi się w tedy tak do wszystkich)

Gość gość
tak jak ktos napisal wyzej malo kogo spotka milosc, TA MILOSC, nie chodzi o pociag do seksu z kolesiem

Gość gość
Jestem kobieta i nie zgadzam sie z ta opinia. To niesprawiedliwe uogólnienie. Wiele legendarnych piosenek o milosci bylo napisane przez facetów.

Gość gość
ja znam wieleu facetow ktorzy kochaja naprawde swoje kobiety a one sa podle i zle

Gość gość
nikogo nie kochaliscie?

Gość gość
ale gupi temat

Gość gość
Ja w sferze miłości jestem dupa, tak jak w temacie, nie rozumiem miłości, ok ale nie można generalizować. Mam brata który rzucił ambitną karierowiczkę ze świetlaną przyszłością dla zwykłej szarej myszki którą po prostu kocha i tyle, więc nie można mówić że każdy facet jest taki sam ;)

Gość gość
a kto gada ze facet jest tki sam, kazdy czloeik jest inny, wezcie juz nie trujcie

Gość gość
kobiece pojmowanie miłości: nie da się edytować posta, oto co chce dokleić, znalazłem wypowiedź pewnej dziewczyny na innym forum, pierwszy raz od dawna znalazłem słowa kobiety co nie kłamie i opisuje świetnie sytuację(po tym jak jakiś chłopak zadał pytanie czemu dziewczyny nie chcą zwyczajnych facetów tylko lecą np. na kase): "Osobiście uważam, że masz rację, My, kobiety popadamy w błędne kółko, z którego jest nam ciężko się wydostać. Szukamy ideałów, które nie istnieją, dlatego inspirujemy się "niegrzecznymi facetami" i jeśli już znajdziemy tego jedynego okazuje się być palantem, ale my i tak jesteśmy w niego zapatrzone, aż w końcu on kopie nas w d**ę, a my jesteśmy załamane i tak kończą się nasze szalone miłości. A tych facetów, którzy są zawsze obok nas, którzy są zwyczajni, normalni nie dostrzegamy, ignorujemy, zmienia się to dopiero wtedy kiedy tracimy takiego "kumpla" i wtedy uświadamiamy sobie, że to on tak na prawdę był naszym ludzkim ideałem, ale wtedy jest już za późno." cytat piękny, rzadko sie zdarzają kobiety , co same przyznają, że inne kobiety popełniają błędy i kierują się w wyborze tym... co im potem zaszkodzi, te naście panien co widuje z dziećmi bez ojca przez okno czy te dziesiątki samotnych matek na portalach działały dokładnie tak samo, najpierw liczyło się by pokrył je samiec alfa, a potem zostawały same bo on sam jest już z inną (miałem takiego znajomego w pracy, siłownia, tatuaże, imprezy, mieszkał na koszt jednej u niej w jej mieszkaniu 6 lat, w tym czasie w czasie jakiejs imprezy przeleciał jedną czy drugą jej koleżanke aż... kondon pękł i ... został ojcem po pijaku, oczywiście żądał badań DNA itd. ale w końcu musi płacić alimenty, walczy o ich zmniejszenie itd. ) tej zaciążonej nie przeszkadzało,że to narzeczony jej przyjaciółki, hormony wyłączyły myślenie i moralność, za to potem była bardzo zdziwiona, że on ma kolejną i nie jest z nią,brak ciągu przyczynowo-skutkowego w jej móżdżku, czemu o tym piszę , piszę by pokazać, że to właśnie wygląd i kasa (czyli to co wywołuje hormony popędu, zakochania) powoduje, że się z kimś jest, zamieszczony stronę wcześniej link do Wikipediii i artykułu o Atrybucji pokazuje, jak odmiennie oceniany jest charakter osoby na podstawie jej wyglądu , żałosne jest to, że patrzy się i przypisuje się komuś cechy dobre lub złe zależnie od wyglądu fizycznego, w ten sposób np. o osobie pięknej mówi się, że jest dobra a o osobie brzydkiej mówi się, że na pewno jest niedobra charakterem (bo kobiety tak ukrywają i fałszują swój popęd) ja nie jestem zakłamanym hipokrytą, próbując poderwać kogokolwiek dla mnie zawsze liczyło się to co widzę na zdjęciu, a one jak widać nawet tu na beszczela kłamią, że to charakter odgrywa rolę a nie odgrywa on żadnej przy poznawaniu i chęci na spotkanie z kimś,

Gość gość
sam sobie to czytaj, akurat ktos sie napoci by to czytac, jeszcze co, kazdy inaczej mysli, nie bede sluchac jakiejs baby, kazdy ma swoj rozum