Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś bardzo mądrze napisał o kobietach, ciekawe jakie argumenty znajdziecie

Polecane posty

Gość gość

zauważ pare rzeczy: - ich słowa mówiące, że jak ktoś nie ma kogoś to z powodu złego rzekomo charakteru, - zestaw z ich czynami , popatrz na to kto ma powodzenie , jakie ma powodzenie itd. oceń sobie ich wiarygodność, które tu piszą i zaprzeczają faktom, teraz kolejna rzecz, piszesz o tym, że mało jest alfa i zdają sobie z tego ludzie sprawę, zauważ, że ja też napisałem, że jest mało post wyżej, ale wbrew pozorom wcale nie zdają sobie z tego sprawy, nie chcą zdawać, czy wiesz ile panien przeleciał (czyli jakie miał powodzenie) taki np. Slash z Guns'Roses, taki Julio Iglesias, Charlie Sheen itp. ? przelecieli nawet kilka tysięcy kobiet w ciągu życia, setki przelatują inni piosenkarze, muzycy, bogaci ludzie, teraz powiedz mi, co z tego, że alf jest mało, skoro setki kobiet będą latami same jako tzw. singielki, ale na imprezie po godzinie rypią się z lokalnym prezesem banku lub aktorem z serialu i cieszą się z tego, że ktoś je wpuścił na imprezę dla vipów, to nie prawda, że ludzie zdają sobie sprawę, że ideałów jest mało, ludzie nie chcą tego akceptować, szczególnie kobiety, potrafią latami wybrzydzać i wybrzydzać i wybrzydzać, jak się logowałem w 2007 na randkach i jak się logowałem np. w 2011 to wyobraź sobie, że 30-40 % profili było tych samych, to znaczy, że one miały takie wymagania, że nie spełnił ich nikt, kto przez te kilka lat tam był, a założę się, że każda z nich dostała wiadomości od przynajmniej 100 facetów w tym czasie a mimo to żaden nie pasował no więc powiedz jak to się ma do naiwnej nadzei, że kobiety zdają sobie sprawę , że ideałów nie ma ? ja znam profile panien np. z krzywym nosem, z nieproporcjonalną budową co lansują się na fotce, sympatii, lansowały na innych 5 portalach i wyobraź sobie, że one nigdy nikomu nie odpisywały, ale natomiast na oba moje fałszywe profile napisały, problem jest w ich samoocenie, bo większość z nich uważa się za księżniczki, a przecież księżniczka nie zniży się do poziomu przeciętniaka , nieprawdaż ? no więc tak jak pisałem o popycie i podaży jeśli dla przykładu masz: 10 samców alfa 100 meneli ale wysokich i napakowanych 1800 przecietnych 90 bogatych ale nie przystojnych biznesmanów w wieku tatusia a po drugiej stronie masz 1600 takich co uważają się za wyjątkową księżniczkę 200 normalnych 200 brzydkich, grubych, chorych itd. to będzie to wyglądać tak: tych 10 samców alfa będzie pragnęło te 1600 psudoksiężniczek, pewnie każdy z nich przeleci 10-20 takich (wszak zauważasz, że oni się nadają na kochanka a nie na męża, ale one są za głupie, ich hormony zaślepiają im mózg) ewentualnie część z tych księżniczek skończy z tymi menelami i tymi bogatymi te 200 normalnych szybko wyhaczy i zajmie 200 gości z tych 1800 przeciętnych, a co z pozostałymi ? a no pozostali będą się męczyć albo z tymi grubymi albo gdy księżniczka z dzieckiem ostanie to frajer z dobrym sercem weźmie albo będą sami bo raczej mało prawdopodobne by ksieżniczka ich wzięła, no chyba, że w wieku 35 lat jak już ma zmarszczki, nadwagę i już presja zegara biologicznego łupie nieubłaganie, natomiast co między np. 17 a 30 rokiem życia będzie te stado pseudoksiężniczek robić to wie tylko grupa alfa i ci z kasą nie dawaj się zwieść ich pozorom, jeśli uwierzyłeś, że np. nie masz powodzenia bo coś z tobą nie tak, to znaczy, że dałeś się zwieść ich propagandzie, to, że facet jest sam to kwestia braku wyglądu i kasy, a nie złego charakteru, bo jakimś dziwnym cudem ludzie z najgorszymi charakterami tacy jak gangsterzy, recydywiści, żołnierze mafii, psychopatyczni zabójcy z oddziałów specjalnych wojska, psychopatyczni bezwzględni biznesmani szefowie firm i prawnicy NIE SĄ SAMI widziałeś kiedyś samego dresiarza co kradnie samochody, widziałeś kiedyś samotnego np. ćpającego muzyka ? bo ja żyjąc w blokowisku wielkiego miasta znam i takich i takich i nie znam ani jednego, który by był sam przez chociaż tydzień a każdy chodzi z pannami jak z okładek CKMu s, bo jakie zalety charakteru może mieć ktoś kto np. wyrywał torebki , potem kradł samochody, potem handlował narkotykami a teraz ukradzionej kasy otworzył restaurację i jeździ najnowszym autem za 200 000 , no jakie ? jakie zalety charakteru może mieć adwokat zgarniający np. 50 000 za sprawę w której broni syna bogacza który naćpany śmiertelnie pobił przypadkową osobę i w sądzie pastwi się nad rodziną ofiary? jakie zalety ma ćpający alkoholik muzyk , który co koncert ma 4 inne panienki na backstage'u ? jeden jest napakowanym umięśnionym typem po solarze, drugi zarabia np. 70 tysi miesięcznie bez kasy fiskalnej, a trzeci za występy w TV zgarnia 200 tysi i jest idolem nastolatek, oni nie są sami , więc spójrz krytycznie na to co te kobiety tu w swej hipokryzji wypisują o rzekomych wadach charakteru, ja znałem osobę co była tak uczciwa, że nie przeszła by na czerwonym świetle, nie ściągnęła pirackiego pliku z torrentów, pomagała innym w potrzebie, ta osoba w końcu nie wytrzymała braku powodzenia i wiecznego odrzucania przez zeza, w czasie jak mój śp. znajomy się ciężko uczył, na imprezach na jakich byłem, kolega napakowany wytatuowany co grał na gitarze w zespole rockowym potrafił mieć 3 panienki jednego wieczoru, kilku chłopaków siedziało samych, a wszystkie panny lepiły się do niego, potem my wychodziliśmy z imprezy zdołowani, a 3 panny mu robiły loda, a o jego zaletach charakteru niech świadczy to, że ma 2 wyroki alimentacyjne i policja go zwinęła za posiadanie narkotyków, ale on nigdy przenigdy nie był samotny , one natomiast jak i tu widać będą uparcie kłamać, że jest zupełnie inaczej niż jest, jeśli masz logike, to sam oceń wiarygodność moich i ich słów i oceń to co było pierwsze - skutek czy przyczyna i czy należy milczeć czy mówić o problemie

Gość gość
mądrze?:):) przeciez to nieskładny bełkot.