Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubaguzik1995

ponawiam pytanie psychoza itp

Polecane posty

Witam ogólnie jestem mężczyzna (chłopakiem ) jak kto woli pisze tu ponieważ to jest forum a ja chciałbym otrzymac jakąś poradę zmagam się z tymi rzeczami już dłuższy czas nie oczekuję że mnie jakoś zrozumiecie ale nie chciałbym też usłyszec żadnych wyzwisk otóż mój największy problem to aspołecznośc ogólnie to dosyc często wychodzę i znam prawie każdego na dzielnicy ale to wszystko takie szcztuczne tu pogadam z kimś o buchach(paleniu ,mariuhuanie) tu co tam tu o tym jak to kiedyś balowałem (już nie pale ani nie chodze na meline) a tak naprawdę to nie mówię nic w szkole nie mam żadnych znajomych nie potrafię się odezwac do nikogo (technikum,gimnazjum,liceum) nie mam kolegi z ławki z którym bym się dobrze zrzył i z nim siedział jestem takim warzywkiem nic nie mówię i to nie jest wina nie śmiałości ja po prostu nie umiem się śmiac nie umiem o niczym rozmawiac takim normalnym tak na prawde a jak coś mówię to ciągle o tym samym nie wiem jak to zmienic ale wychodzi na to że powinienem siedziec w domu pojsc do pracy i czytac jakies newsy,fora,grac w gry na komputerze żyje ze świadomością że zostanę sam w tej rzeczywistości(bez dziewczyny,kolegów) a to boli ,bylem u psychologa to wysłali mnie na terapie uzależnień gdzie też był psycholog i zaczą ze mną terapie tylko że ten psycholog ... sam uznał mnie za dziwaka gadał ze mną bo musiał na koniec mojej psychoterapi poczułem się jak ostatni frajer opowiadałem mu o mojej psychozie ,o aspołeczności,o tym co mnie wkurza a on mnie wewnątrz wyśmiewał no ale miejsza,druga częśc to psychoza nie śpie nocami tylko słysze jakieś głosy ,przechodze przez ulice słysze głosy co się na nią składa ? na pewno rzeczy które usłyszałem prosto w oczy,to że mój kolega jest uważany za lepszego nie wiem dlaczego (mogłem z nim w coś wygrywac a i tak mowili ze on jest lepszy w sumie to cienkie kondony bo zawsze ich ogrywalem i zawsze byli zdziwieni dlaczego tak jest ) słysze porównania że on taki dobry a ja taki zły ,ogólnie to są żeńskie głosy ... on jest taki kozak przystojny a boi sie 14 latka ze mu z bani wywali ,zmagam się z tym od roku nie śpie tylko słysze jaki to nie jestem , najbardziej mnie wkurza to jak mi babka w sklepie mówi że szlugów na sztuki nie ma on 2 minuty pozniej wchodzi i mu sprzedaje to sie nazywa dyskryminacja zycze jej kiedys tego samego zeby ktos dal komus cos a jej nie wybierajac ta druga osobę,dalej to poniżenie słyszałem że jestem przyj***** bo mało mówię,aspołeczny bo nie chce iśc cpac na meline bo po co? zeby mi calkowicie mozg wyparzyło? poza tym i tak za dużó nie mówię,no i to co mnie wkurza najbardziej bo najczęściej to słysze brzydki,z mordą szczura,krzywy ryj ogólnie to wy dziewczyny jesteście dobre urodziłyście się z jako taką twarza i wyzywacie innych od brzydkich ryjow chociaz same na to nie zaprocowalyscie ogólnie może nie napisałem składnie bo mam mętlik w głowie z moją psychozą ,aspołecznością ,poniżeniem wyzwiskami jestem na skraju samobójstwa i zastanawiam się co mam zrobic szukam jakiejs porady dodam że to nie tylko zioło ale mefa i psycho hasz i nie chce porad typu wiara w boga... modliłem się od małego...

Gość gość
Zacznij pisac ksiazki. Jestes sam to zostaniesz sam. Ja tak mam i sie juz przyzwyczailem, na nic nielicze ,pale pije i pierdole caly swiat.

Gość gość
nie chce dalej cpac jarac itp

Gość Gość007
Psychoza to skomplikowana przypadłość/choroba z różną rozpiętością i stopnia schorzenia. Jesteś pewien że psycholog naprawdę się z Ciebie wyśmiewał czy Ty tak to widzisz ze swojej strony? Nie sądzę abyś akurat tutaj znalazł odpowiedź. Ogólnie mówiąc, to zauważyłam że ludzie często "wyśmiewają" kogoś bo nie rozumieją czyjegoś dylematu lub się po prostu boją. Moja opinia raczej w niczym Ci nie pomoże, nie mniej.... od siebie powiem tylko tyle że kiedyś zmagałam się z dużym problelem emocjonalnym i doszłam do wniosku że musiałam zmienić psychologa. Spróbuj i Ty. To, że ktoś ma papierkowe uprawnienia nie oznacza że jest dobry lub empatyczny w swoim zawodzie. Zrób to dla siebie. Podpowiem Ci tyle, że rozmawiając z nowym psychologiem, na wstępie zaznacz że chcesz kogoś kto zrozumie Twój problem/chorobę a nie kogoś kto tylko pierdzieli książkowe głupoty. Druga strona medalu jest taka że Ty sam masz o sobie niskie mniemanie, i rozumiem że jest Ci z tym ciężko. Aby to zmienić, najlepsza porada i działanie było by porozmawiać z prawidłową osobą, mającą z takimi schorzeniami długą historię. Powodzenia i nie załamuj się! Ludzie jak to ludzie...jedni są chamowaci, drudzy przychylni.

Gość blokowany
Siema, chciałbym z Tobą porozmawiać ale werbalnie, na jakimś skype itp, Wiem co może być grane, ale nie wiem jak jesteś otwarty na sprawy o których się nie mówi, jak bardzo masz wypraną głowe, czy wierzysz tylko w to co można zobaczyć i usłyszeć, czy doszukujesz się logiki w jakimś chorym procederze... Poszukaj w sieci info o Gang Stalkingu, Targeted Individuals, Electronic Harassment, uwierzysz lub nie ale jest wiele ludzi na całym świecie którym niszczy się życie, przygotowuje się od wielu lat np bez powodu otoczenie źle Cię traktuje, osacza i znieważa osiągnięcia. Właśnie takim prześladowaniem jak opisujesz osaczają, czujesz się wyalienowany ze społeczeństwa (nie bez powodu, uwierz, też mam bardzo podobnie ale jestem już na dalszym etapie, że w mpewnych okolicznościach mogę to kontrolować, ale z drugiej strony mam o wiele gorzej od Ciebie), dodatkowo mają przewagę elektroniczną bo stosują urzadzenia pozwalające na totalną kontrolę Twojego umysłu (włamują się zdalnie do układu nerwowego swojej ofiary), w dodatku na tyle skuteczna jest ta broń że otoczenie Stalkerów o wszystkim wie a sama ofiara nawet się nie domyśla że to może być możliwe, to że wszyscy o Tobie wiedzą wszystko gdziekolwiek się znajdujesz.. świadczą o tym głosy w głowie (znane jest to jako Voice to Skull, V2K). napisz do mnie jeśli możesz i koniecznie napisz w jakiej sprawie żebym wiedział że o Ciebie chodzi inwigilowany(at)wp.pl