Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ty od skoliozy i dyskopatii!

Polecane posty

Gość gość

Skończ wywlekać stare tematy żeby zareklamować ten swój portal. Taka reklama tylko wkurza i daje odwrotny skutek niż wam się wydaje. Ja na wasz portal nie zajrzę na 100%.

Gość gość
A ty się tak nie nakręcaj bo ci żyłka pęknie.

Gość gość
o czyżby odezwał się spamer? Twoje działania są żenujące. Ja się nie nakręcam, ale wolę poczytaj coś nowego a nie starocie wykopane tylko w celu reklamy.

Gość gość
Nie, nie jestem spamerem ;-) Nie uważam, zeby ten skandal był wart zakładani nowego wątku - równie dennego jak reklama dennego portalu. PS. Spamer nie jest pracownikiem portalu, jego właśicielem czy kimkolwiek związanym na dłużej ze stroną. Spamer dorabia sobie wklejając postu i ma za to płacone. I szczerze mówiąc pewnie go "wali" to czy tam wejdziesz czy nie wejdziesz.

Gość gość
Tak temat jest denny, bo zapomniałam, że kafe to nie jest forum na którym jest porządek więc jak widać ani nachalny spam ani tona śmieci nie powinna nikomu przeszkadzać. Ok, temat i tak pewnie poleci a spam jak był tak będzie. Żenada.

Gość gość
Zartujesz sobie? Kafe to forum na ktorym przykladne matki wyzywaja sie od szmat idiotek debilek, rzucaja wulvaryzmami i sadza byk na nyku. Wiec ten spam to niekiedy poezja. Wrzuc na luz i nie czytaj.

Gość gość
spam to poezja. No to chyba mało poezji znasz. ;) weź ja tam nie nie rzucam ale w nawale wygrzebanych staroci wszystko inne ginie i tyle. Ale zauważyłam że jakoś spam przestał się pojawiać od jakiegoś czasu więc albo spamer skończył pracę na dziś albo jednak mój temat dotarł. :P

Gość gość
Ty chyba nie wiesz co to metafora. ... Gwarantuję ci, że spamer ma w DE twoje topiki, bo pewnie nie jest nawet stałym bywalcem tego forum. Giną inne głupowate topiki i tyle. Widziałaś na kafe coś mądrego? To miejsce żeby wpaść na chwilę odmóżdżyć się a nie nim żyć. Wyluzuj i nie czytaj.

Gość gość
Można nie czytać, kiedy wiadomo, że to spam, ale gdy pojawia się temat, to nie wiadomo, że na końcu będzie spam. Oczywiście, gdy nagle pojawia się np. 5 tematów o przedszkolach na pierwszej stronie Jak kilka dni temu), to wiadomo o co chodzi, ale nie zawsze jest to takie przejrzyste. Ciekawa jestem czy takie coś działa i czy ktokolwiek się nabiera na te durne reklamy.

Gość gość
Raczej ta skoro marketing szeptany ma się dobrze.

Gość gość
O właśnie o to chodzi o czym napisała osoba wyżej. Cóż, teraz wiadomo że skolioza/dyskopatia to spam ale co będzie za chwilę tego nikt nie wie i znów się traci czas zaglądając w bezsensownie podbity temat. Co do poezji to przecież był żart.

Gość gość
Jak dla mnie przecudne są spamy dentystyczne z Wrocławia -są ponoć tak dobrzy że leczą u nich zęby nawet ludzie z Gdańska. :D

Gość gość
Mnie najbardziej rozbawiła reklama firmy pogrzebowej :D

Gość gość
O a to mnie ominęło. Jakieś szczegóły?