Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

Suszarka do paznokci

Polecane posty

Przeglądam oferty sprzedaży suszarek do paznokci, bo chyba by mi się przydała - lakiery schną niemiłosiernie długo, a ja nie mam na to czasu. Jakby dało się to skrócić do kilku minut, to mogłabym częściej malować pazury. I tak patrzę i czytam opinie i wychodzi na to, że jednak cudów nie ma, swoje trzeba odczekać, bo te maszynki to pic na wodę. Ma może któraś z Was taką suszarkę w domu i jest z niej zadowolona? Jakiś link, firma, cena ;)

Gość wielka dama3333
Ja mialam taki wiatraczek, ale mnie wkurzał. Teraz kupuję porządne lakiery z Astora lub Loreala(szybkoschnące) i jest bez problemu.

no ja jakoś nie moge trafić na prawdziwie szybkoschnący lakier, i te za 30 zl i te za 3 zl - jednakowo ślamazarnie schną, pół godziny co najmniej musze odczekać, żeby niczego sobie nie odcisnąć na paznokciu nie mam tyle czasu ani cierpliwości, dlatego maluje paznokcie raz na miesiąc

Gość gość
Ja mam lakier Rimmel kupiony przypadkiem, jest to 438 peach melba (nie wiem jakie są inne), schnie z 5 minut (serio) i wytrzymuje kilka dni.

Gość gość
Z tym że ja maluje jedną cienką warstwę a drugą dopiero jak wyschnie

ja mam zwykłą suszarkę do paznokci - to znaczy suszarkę do włosów ale sprytnie zamontowaną i włączaną guziczkiem a nie takim przesuwaniem :) a ponadto zawsze staram się nabierać lakieru na 3 maźnięcia na pazurze , suszę , i jeszcze raz ale cieniej . No ,czasami , w zależności i od lakieru i od jego starości coś tam sie odbije ale zeby kupować specjalną suszarkę ...?:D

Gość hyczka77
ja mam rimmel ten 60sek (na promo gdzies jest, chyba w superpharm) i jedna warstwa wystarcza i schnie powiedzmy 2-3 min i jest git. Suszarka to juz chyba kuriozum troche :D