Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna z kompletnie plaskieto tylka zrobic taki

Polecane posty

Gość gość

http://giant.gfycat.com/ElderlyUltimateFirefly.gif dodam ze nie zbiera mi się tłuszcz na pośladkach wiec "rzeźbienie" pośladków mogę robić z tego tylko co mam. Same przysiady wystarcza? Widziałam dziewczyny które z płaskiego tyłka zrobiły fajny, wypukły, jędrny tyłek ale same wyglądały jak kulturystki a ja chce wyglądać normalnie. Da rade coś z tym zrobić czy mam zbierać kasę na implanty?

Gość gość
tez nie chciałabym mieć ud po takich ćwiczeniach jakiś wielgaśnych bo wyglądałabym smiesznie

Gość gość
Ja cwicse przysiady i mam juz bardziej wypukly, ale chce zeby jeszcze te hmmm kreski na dole zaokraglic bo leca w dol. Moja propozycja ; nie nastawiaj sie ze akurat taki bedziesz miec, skup sie na jedrnosci, na pewno bedzie o wiele lepiej wygladac po miesiacu squat challenge i tyle

Gość gość
tylko czy coś to rzeczywiście da? bo jak patrze na zdjęcia gdzie dziewczyny pokazują efekty przysiadów to żadna nie miała takiego płaskiego tyłka jak ja. Może dzięki temu będzie jędrniejszy, ale tak odstający jak na gifie? Chyba nie i tego sie obawiam.

Gość gość
To wcale nie jest ładny tyłek, patrzcie jak się jej tłuszcz przewala :O

Gość gość
tak przelewa...

Gość gość
To nie tluszcz.. Uwierz zd ja mam bardzo plaski, taki meski wrecz i mam efekty, wielkie nie bo jestem na 13 dniu, ale zobaczymy za pol miesiaca :) jak bedziesz przysiady cwiczyc to nie ma bata, by miesnie sie nie wyrobily

Gość gość
ale robisz same przysiady, czy coś dorzucasz do tego? Słyszałam, że niektóre dziewczyny ćwiczyły z Mel B albo Ewą, robiły przysiady ze sztangą itd.

Gość gość
Same przysiady, ale teraz modyfikuje i robie tzn sumo squats i przysiady z podskokami. Aktualnie robie 190 przysiadow, jutro przerwa po 4 dniu i potem juz 220 przysiadow.

Gość gość
Same przysiady, ale teraz modyfikuje i robie tzn sumo squats i przysiady z podskokami. Aktualnie robie 190 przysiadow, jutro przerwa po 4 dniu i potem juz 220 przysiadow. Do tego dieta

Gość gość
dzieki