Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Czy ktos mi pomoże ???

Polecane posty

Witam chodzi mi o wyniki badań to tak cykle mam 31 dniowe usg miałam robione w 14 dc i lekarz napisał mi : Trzon macicy w przodozgięciu o wymiarach 55x43x38mm o jednorodnej echogeniczności Endometrium o szerokości 8mm trojlinijne hyperechogenne jednorodne jajnik prawy o wymiarach : 21x26 mm z pecherzykiem dominujacym o średnicy 15mm jajnik lewy o wyiarach 32x23 mm oba o prawidlowej echostrukturze w zatoce Douglasa wolnego płynu brak..Czyli owu jeszcze nie bylo tak ? i czy am prawidlowe endometrium? czy moze dojsc do zaplodnienia tak jak lekarz mi obliczyl w 19 dc ? pozdrawiam

Gość gość
Tak jesteś przed owulacją, przecież lekarz ci to powiedział. czy może dojść do zapłodnienia? Teoretycznie tak, ale nawet jak jesteście 100 procent płodni to macie 25 procent szans, że dojdzie do zapłodnienia. My wyniki mieliśmy super a staraliśmy się 4a lata.

To akurat wiem ,ze nie zawsze moze sie trafic iz sie bedzie w ciazy :) ale staraliscie sie i jestes /bylas w ciazy ? czy dalej bezowocnie ? a te endometrium jest ok ?

To ja z 10:47 Oczywiście podałam tak statystycznie ;) Endometrium chyba spoko, jesteś jeszcze przed owu, która jest jak pęcherzyk ma ponad 20 mm, endo tez urośnie. Oby Wam się szybko udało. Mam niespełna roczniaka :) Powodzenia

oo no to super gratuluje :) wazne ze staranka wyszly ;) oby nam wyszlo ;) staramy sie 8m-c wiec sie okaze wszystko w praniu ;)