Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barnsleymama

Październikowe mamy z UK 2014

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki, które spodziewaja sie dzidziusia w pazdzierniku w UK. Ja sama jestem w 23 tygodniu ciazy, mam 26 lat i od pol roku mieszkam w Barnsley. Wczesniej dwa lata mieszkalam w Doncaster, a jeszcze wczesniej w Sommerset i Essex... To moja pierwsza ciaza i musze przyznac, ze jest mi dosyc ciezko z tego wzgledu, ze absolutnie nikogo nie znam w nowym miejscu zamieszkania. Caly dzien tylko siedze w domu i przeraza mnie fakt, ze gdy Oscar sie urodzi, najprawdopodobniej przez kolejne 2-3 lata nie bede miala czasu i okazji, zeby sie z kimkolwiek zaprzyjaznic- nie mowiac juz o tym, ze BARDZO bym chciala, zeby moj syn mial kontakt z innymi dziecmi... Bardzo bylo by mi milo, gdyby znalazla sie tutaj mama, ktora rowniez mialaby ochote na zawarcie zblizszej znajomosci:) zapraszam wszystkie mamy- oczekujace i te starajace sie rowniez....niekoniecznie pazdziernikowe

Gość ladyfox
moze lepiej zminic temat na mamy w uk??? ja tez mieszkam w uk chociaz mama jeszcze nie jestem, ale mam nadzieje ze szybko zostane ... pozdrawiam

Gość Barnsleymama
Wydaje mi sie, ze temat mamy w UK jest jednak zbyt ogolnikowy... Zreszta zawsze mozna zalozyc nowy temat:) Pierwszy raz wypowiadam sie na jakimkolwiek forum, wiec troche ze mnie swiezynka...Hej, ladyfox- skad jestes?