Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak odzywa się do swojej kobiety kochający facet?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem, wynajmujemy mieszkanie, płacimy wszystko przez połowę. Wczoraj mój acet mnie zapytał czy rpzesłałam mu juz pieniądze a ja zażartowałam że nie bo tym razem mu nie dam kasy bo idę na zakupy ciuchowe. A on mi odpowiedział" Tak? to wiesz co teraz możesz zrobić? Wstać, wyjść z mieszkania i zamnkąć za soba drzwi".

Gość gość
Niby żartował ąle mnie tez żart uraził, poczułam się mu potrzebna tylko do płacenia rachunków.

Gość gość
To mu nie ob/cią/gasz? :P

Gość gość
Poczułabym się tak samo. Nie sądzę, żeby Cię kochał, ale nie ma znaczenia, co ja sądzę. I tak z nim będziesz, "bo tak bardzo go kooooochaaaaaasz". E, baby... Same sobie gotujecie piekło, a potem płaczecie.

Gość wielka dama3333
Ja bym zrobila dokładnie tak jak to określił

Gość gość
Ob/cią/gam, ale chodzi mi o to płacenie, że mu tak na ty zależy, a nie na ob/cią/ganiu :-(

Gość gość
oczywiście, że jesteś mu potrzebna do płacenia rachunków, a oprócz tego do sprzątania, gotowania i wystawiania tyłka - je bym mu wystawiała rachunki sprzątanie - godz 10zł gotowanie - godz 10zl seks - godz 100 zł a jak mu się nie podoba to " to wiesz co teraz możesz zrobić? Wstać, wyjść z mieszkania i zamnkąć za soba drzwi"

Gość gość
No tak, piekło bo facet rozsądnie płaci rachunki zanim bezmózg przehuśta kapuchę na ciuchy, patologia normalna a nie facet :D

Gość gość
"seks - godz 100 zł" to byś usłyszała że to nie bur/del, żebyś wy/pier/da/la/ła pod latarnię i nie wracała :D

Gość gość
no powiedział,że możesz iść na te zakupy :classic_cool: co w tym złego?

Gość gość
a dlaczego? skoro postanowił rozliczać się jak żyd - to rozliczajmy WSZYSTKO!!! jak sprawiedliwie to do końca - niech każdy płaci za wszystko co zużył i wykorzystał!

Gość gość
"seks - godz 100 zł" to byś usłyszała że to nie bur/del, żebyś wy/pier/da/la/ła pod latarnię i nie wracała xxx tak? a jakby usłyszał "gotowanie - 10zł za godzinę" - to nie powie - tu nie bar mleczny i wypier......?

Gość gość
WSZYSTKO to znaczy że twoja psita jest płatna jak u prostytutki? A ty byś za fiuta płaciła, czy twoja psita jest taka wyjątkowa?

Gość gość
Tak samo w kłotniach kilka razy mi powiedział "jak sie nie podoba to prosze wracać do mamusi"

Gość gość
skoro jestescie razem, to chyba znacie swoje podejscie do zartow. wiec podejrzewam, ze tez zartowal. zero dystansu.. a potem dziwne, ze faceta znalezc nie mozna.

Gość gość
po co siedzisz z takim gów/nem? żeby "być w związku'??? słyszałaś kiedyś takie dawno zapomniane słowo "GODNOŚĆ"???

Gość gość
O co ci chodzi, o co masz pretensje, facet uczciwie stawia sprawę, jest szczery, nie jest agresywny czy wulgarny, nie pasuje to wyjdź i idź do mamusi, jeżeli z nim to takie piekło :P

Gość gość
To przeciez juz Ci odpowiedzial na wszystkie Twoje watpliwosci badz pytania ,po co nas pytasz???

Gość gość
skoro jestescie razem, to chyba znacie swoje podejscie do zartow. wiec podejrzewam, ze tez zartowal. zero dystansu.. a potem dziwne, ze faceta znalezc nie mozna. XXX żarty??? robienie z kogoś szmaty i poniżanie nazywasz żartami??? i wg ciebie trzeba się na to zgadzać, bo trzeba mieć faceta, byle jakiego, byle był???

Gość gość
U mamusi nie będziesz musiała dokładać się do rachunków i będziesz mogła całą wypłatę przeznaczać na ciuchy... no i żartować do woli :D

Gość gość
Szmaty? To tylko szmaty płacą rachunki? W takim razie kim są te które nie płacą? :P

Gość gość
czy dziecko też będzie zmuszone dokładać się do czynszu i rachunków? :)

Gość gość
Lepiej go przeproszę, bo czytając to zrozumiałam że zachowałam się jak idiotka skończona :-O

Gość gość
nie chodzi opłacenie rachunków tylko o to jak ją traktuje - a jeżeli płacenie rachunków na pół jest waszym priorytetem to znajdźcie sobie współlokatora! ale znowu współlokatora nie opieprzyć, wyżyć się na nim, zmusić do prania twoich rzeczy, do gotowania obiadków i do seksu, nie można mu też mącić w głowie ślubem (który i tak nigdy nie nastąpi) - dlatego właśnie faceci wola dziewczyny od sublokatora!!!

Gość gość
a gdzie tu ponizanie? poza tym autorka chyba z glowa ma cos nie tak, skoro szuka pomocy na forum hehe :) skoro facet pyta powaznie czy przelala kase, ta mu na to, ze woli ciuchy to won!

Gość gość
czy dziecko też będzie zmuszone dokładać się do czynszu i rachunków? xxx oczywiście!!! na początku to przecież ona będzie musiała płacić połowę rachunków za dziecko - on się łaskawie dołoży!

Gość gość
Nie, kobiety są jak dzieci, ich pieniądze są tylko na ciuchy i zabawę, ktoś kto myśli inaczej to palant i tyran :D

Gość gość
Jak facet wydaje pieniądze przez siebie zarobione na własne potrzeby, nie przejmuje się rachunkami, to oczywiscie nieodpowiedzialny gnój ;-)

Gość gość
W każdym żarcie jest odrobina prawdy i to właśnie boli. Facet po prostu nie jest kochający. Mój by mnie po takim tekście nie zobaczył.

Gość gość
w sumie konkubina jest jak sublokator więc może się dokładać lub w każdej chwili odejść w siną dal z innym facetem