Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi się dwie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Obydwie różne od siebie. Pierwsza to typ panienki z dobrego domu. Ułożona, grzeczna, spokojna, nie wyróżniająca się zbytnio z tłumu np. jeśli chodzi o wygląd. Typ intelektualistki - większość czasu spędza w bibliotece, dużo czyta, bierze udział w konferencjach naukowych itp. Druga z kolei jest bardzo wyrazistą osobą. Ma swój styl bycia, ubierania, przekonania, które śmiało wyraża. Jest niezależna i niespokojna, nie lubi siedzieć w domu. Dodam, że obydwie są naprawdę sympatyczne i inteligentne, po prostu różnią się temperamentami.

Gość artystkatkatka
No i którą wolisz?

Gość gość
Chodzi o to, że nie mogę się zdecydować... Obydwie pociągają mnie w takim samym stopniu. Pierwsza co prawda jest piękniejsza i ma większe powodzenie u facetów, ale ta druga ma duży urok osobisty i uwielbiam z nią przebywać.

Gość gość
Na razie kumpluję się z obydwoma. Z jedną na uczelni, z drugą z kolei spotykam się w wolnym czasie. Możecie mi doradzicie, którą mam wybrać?

Gość gość
Hm, czemu nie odpowiadacie?

Gość gość
Może trójkąt?

Gość gość
Raczej nie za bardzo.

Gość gość
Jedna z nich zrobiła mi loda i już wiem że jest lepsza.

Gość gość
Zależy jakiej znajomości szukasz.. jeżeli tylko sex i imprezki to tą drugą fajnie ubraną, która nie lubi siedzieć w domu. Natomiast jeśli szukasz kobiety z możliwością trwałego związku, to pamiętaj że kobieta powinna też umieć np. gotować i tego typu sprawy.. i lepszym materiałym na stały związek będzie prawdopodobnie ta pierwsza czyli spokojna ułożona. Poza tym z nawet nie wyrużaniającej się kobiety trochę lepsza ubrania i fryzura mogą sprawić, że będzie atrakcyjna.. Oczywiście to tylko moja teoria cięzko tak stwierdzić coś przez internet jak się kogoś nie zna. powodzenia i obyć dobrze wybrał

Gość gość
Chcę sprostować kilka rzeczy. Ta pierwsza nie jest szarą myszką. Po prostu preferuje bardziej klasyczny, elegancki styl ubierania. Jest bardzo kobieca i atrakcyjna i wielu mężczyzn się za nią ogląda. Nie jest też nieśmiała, tylko co najwyżej spokojna i poukładana. Ta druga z kolei nie jest żadną imprezowiczką. To raczej dziewczyna lubiąca aktywny życia, czyli góry, rower, narty, podróże itp. To taka artystyczna, niespokojna dusza, która jest niezwykle żywa, energiczna i twórcza. Przy tym wszystkim jest bardzo inteligentna, wrażliwa i ma swoje zasady.

Gość gość
To jak w końcu? One o sobie nic nie wiedzą póki co, dla każdej jestem tak samo oddany, ale przyznam, że powoli mam dość i chcę być tylko z jedną.

Gość gość
ktora wolisz?

Gość gość
Napisałem przecież, że obydwie podobają mi się tak samo. Pierwsza jest ładniejsza i bardziej zadbana, ale ta druga ma to "coś", co sprawia, że nawet w dresie i starej bluzie będzie się podobać. Mógłbym kręcić nadal z obydwoma, ale boję się, że dowiedzą się o sobie i w końcu żadna nie będzie moja.

Gość gość
szukaj 3

Gość gość
obydwiema' sory.

Gość gość
Kiedy trzecia się nie trafia. :( Nie widzę niestety innych fajnych lasek w swoim otoczeniu, a przynajmniej takich, które by się nadawały na dziewczyny.

Gość gość
sprobuj z jedna i zobaczysz jak bedzie.

Gość gość
Chyba tak zrobię. Mam tylko nadzieję, że nie będę żałował.