Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZCZERZE PISZCIE CZY WSTYDZICIE SIE CZASEM ZA SWEGO FACETA PRZED LUDZMI

Polecane posty

Gość gość

to znaczy ze zle wypadnie gdzies albo zle sie ubierze ,ze zle sie zachowa albo ze bedzie brzydko wyglądac.?macie tak czasem?bo ja tak i wstyd mi za to..kurcze ale czasem sie wstydze za jego zachowanie albo za to zie ubral sie smiesznie i niemodnie..

Gość gość
Tak choć nie powinnam bo on sam robi sobie wstyd swoim zachowaniem.Jest to żenujące i wstydliwe jak facet zachowuje sie grubiańsko,chamsko czy mało inteligentnie.A jesli chodzi o ubiór to nie wstydzę sie bo wyglada ok ale wczesniej spotykałam sie z facetem,ktory niekiedy ubrał sie tak ,ze wstyd mi było sie z nim pokazać.

Gość gość
hehehhe

Gość gość
Tak - za to co mówi. notorycznie jak dosadzi "żartem" to mam się ochotę zapaść pod ziemię.

Gość gość
na przykład? Zapodaj coś.

Gość artystkatkatka
Nie. On ma więcej powodów żeby się mnie wstydzić. :D

Gość gość
Śpiewanie w Tesco nie jest wstydliwe ale raczej śmieszne,moze chciał cie rozbawić ?moze wiecej dystansu?oczywiscie zalezy jeszcze co śpiewał?:)Wstydzić to sie można jak facet publicznie na głos przeklina,wali prymitywne teksty,źle odnosi sie do innych,ubiera sie jak fleja,nie pachnie zbyt dobrze,jest nerwowym wrzaskliwym kierowcą,głośno publicznie rozmawia przez telefon itp.wszystko co kojarzy sie z czymś złym,nieprzyjemnym.Ja wstydzę sie gdy stoimy w kolejce do kasy bo zachowuje sie jak dziki,nie lubi kolejek ale tak bywa ,ze są a on wkurzony,złośliwy i niekiedy troszkę to sobie odbije na pani przy kasie.Rozmawiam z nim na ten temat za każdym razem jak cos takiego sie wydarzy,tłumacze,ze ma byc miły on przeprasza i mówi,ze mam racje i go poniosło ale czasami znów zaczyna.Ostatnio wprost zwróciłam mu uwagę przy pani kasjerce to sie zawstydził.Moj tata z kolei często gada głupoty i zanujace rzeczy to zawsze było dla mnie problemem i mojej mamy też ale teraz jest starsza i zdecydowanie lepiej sobie z tym radzi.

Gość gość
HEHEHE