Gość gość Napisano Lipiec 2, 2014 Witam, mam poważny problem z komputerem. Złapał wirusa, którego ani antywirusy ani inne programy do wykrywania i usuwania wirusów, rotkitów i innych dziwactw, nie wykrywają go. Robiłam system od nowa już kilka razy. Po zrobieniu od nowa, przez jakieś może 2-3 tygodnie jest wszystko ok, a później znowu wraca i nie mogę się go pozbyć :( chodzi o to że przestają mi się wyświetlać strony internetowe i zamiast nich wyświetla się obrazek z Jezusem puszczającym oczko z kciukiem do góry, wiem że to dziwaczne, ale tak jest. w drugiej fazie działania tego wirusa, komputer już nie chce się łączyć z siecią i w ogóle nie mam internetu i znowu musze robić system od nowa i wszystko instalować, co jest bardzo uciążliwe i zajmuje dużo czasu. Nie wchodzę na jakieś dziwne czy podejrzane strony, tylko jakieś takie najpopularniejsze, standardowe, jak poczty, fb, iitv, i takie tam. Komputer nowy, ma rok dopiero a robiłam system od nowa już nawet nie wiem ile razy, a jezusowy wirus ciągle mnie dopada :'(. Pomóżcie prosze. czy ktokolwiek wie co to jest? miał z takim wirusem doczynienia? czy ma ktoś jakiś pomysł co to jest i jak się tego pozbyć? ja już nie mam sił, a komputer mi przecież potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach