Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pomóżcie, problem z komputerem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam poważny problem z komputerem. Złapał wirusa, którego ani antywirusy ani inne programy do wykrywania i usuwania wirusów, rotkitów i innych dziwactw, nie wykrywają go. Robiłam system od nowa już kilka razy. Po zrobieniu od nowa, przez jakieś może 2-3 tygodnie jest wszystko ok, a później znowu wraca i nie mogę się go pozbyć :( chodzi o to że przestają mi się wyświetlać strony internetowe i zamiast nich wyświetla się obrazek z Jezusem puszczającym oczko z kciukiem do góry, wiem że to dziwaczne, ale tak jest. w drugiej fazie działania tego wirusa, komputer już nie chce się łączyć z siecią i w ogóle nie mam internetu i znowu musze robić system od nowa i wszystko instalować, co jest bardzo uciążliwe i zajmuje dużo czasu. Nie wchodzę na jakieś dziwne czy podejrzane strony, tylko jakieś takie najpopularniejsze, standardowe, jak poczty, fb, iitv, i takie tam. Komputer nowy, ma rok dopiero a robiłam system od nowa już nawet nie wiem ile razy, a jezusowy wirus ciągle mnie dopada :'(. Pomóżcie prosze. czy ktokolwiek wie co to jest? miał z takim wirusem doczynienia? czy ma ktoś jakiś pomysł co to jest i jak się tego pozbyć? ja już nie mam sił, a komputer mi przecież potrzebny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować