Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY POLECACIE KIERUNEK STUDIÓW ADMINISTRACJA PO TYM PRACA CHYBA JEST

Polecane posty

Gość gość

w urzedach mozna pracowac i roznych innych isntytucjach publicznych.. jak myslicie?dobry wybor?

Gość gość
TO JAKBY PRAWO\

Gość gość
zły, kuźnia bezrobotnych

Gość gość
odradzam. Znam osoby, które skończyły administracje, zarządzanie itp., a sprzedają buty w sklepie obuwniczym.... Jeśli masz predyspozycje to zdecydowanie uczelnie techniczne.!

Właśnie w tym problem, że nie każdy nadaje się na techniczne kierunki. Administracja naprawdę nie jest złym wyborem. Nauki na pewno będzie sporo, podobnie do prawa. Moim zdaniem istotna jest też specjalizacja. Na WSB mają fajne, zerknij sobie na stronę, poczytaj szczegóły programowe.

Gość oewsb
Dobry wieczór, Służe linkiem :) : http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci Przypomnę jeszcze, iż Wyższa Szkoła Bankowa to 11 oddziałów w całej Polsce - w Bydgoszczy, Chorzowie, Gdansku, Gdyni, Łodzi, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Toruniu, Warszawie i Wrocławiu. Uwaga! OSTATNIE dni promocji - do 15 lipca wpisowe = 0 zł! Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość Zuzanna89
A powiem szczerze, że sama zastanawiam się nad studiowaniem tego kierunku :]. Od października - start :) Matura tuż, tuż, a zaraz za nią wybór odpowiedniego kierunku :) Mieszkam we Wrocławiu i tutaj zostaje, miasto daje tyle możliwości, że szkoda by było to wszystko zostawiać. Administrację mam na WSP Chodkowskiej i tutaj już się orientowałam we wszystkim i gdy już będę składać dokumenty to na pewno na tą uczelnie w pierwszej kolejności. Obejrzałam ich stronę, ofertę - http://prawowroclaw.edu.pl/, a nawet byłam na dniach otwartych :) A jeśli chodzi o pracę to uważam, że się znajdzie. Staż na samym początku, a później tylko do przodu :)