Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie ćwiczenia robiłyście na brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Prosze Mamy, te które ćwiczyły po ciąży napiszcie jakie ćwiczenia (oprócz tradycyjnych brzuszków ) robiłyście na brzuch po ciąży ?

Gość gość
up up

Gość gość
biegam

Gość gość
po odpowiedziach widać, że prawia żadna nie ćwiczy po ciąży więc skąd potem takie zdziwienia i tematy "dlaczego jest tak dużo grubych kobiet"

Gość gość
Ale o co ci konkretnie chodzi? Chcesz miec plaski brzuch a jest na nim walek czy mas plaski a chcesz wyrzezbic miesnie?

Gość gość
Poszukaj sobie na you tube, coś dla siebie znajdzies. Ja np. mieszam- w jakiedni Mel B a w inne E. Chodakowska lub coś sama kombinuję. Jak ktoś ma xboxa z kinectem, to polecam różne fitness, super sprawa, są tam np.ćwiczenia kardio, kręcenie hula hop, yoga.

Gość gość
ja jestem po cc i wracam do sprawdzonej Chodakowskiej. na razie spokojnie, bo dopiero 6 tyg upłynęło, ale daję radę :)

Gość gość
ZAJMUJE SIE DZIECKIEM . POMAGA :)))

Gość gość
Ja nie musialam ćwiczyć :) 2 miesiące po ciąży wyszla mi tak duża przepuklina, ze tylko oparacja. Wycięli przepukline, zwmocnili mięśnie brzucha i musieli usunąć nadmiar skory żeby dobrze zszyc ranę pooperacyjna :) wiec praktycznie plastykę brzucha mialam zrobiona na NFZ :)

Gość gość
Autorko polecam gorąco 6 weidera. Znajdziesz w google bez problemu na yotube też. Typowo ćwiczenia na brzuch i naprawdę pomagają. Tylko trudno wytrwać do końca. Ja w ciąży przytyłam jakieś 33kg miałam bardzo duży brzuch choc dziecko średnie ale bardzo woda mi się w organiźmie zatrzymywała. Po porodzie 10kg mniej i prze4z następne 2 tyg gdy zeszła opuchlizna kolejne 10kg mnie. Przy tak dużym spadku wagi brzuch szału nie robiła le mąż mi podpowiedział właśnie 6 weidera. Dziś 2 lata po cc ważę nieco mniej niż przed ciążą a i brzucha się nie wstydzę nie jst tak fajy jak przede ciążą ale jestem w pełni zadowolona.

Gość gość
autorko, ty sieroto, nie umiesz znaleźć sobie ćwiczeń na necie? mało to tego na you tube? sama jesteś spasła skoro o ćwiczenia pytasz