Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza dieta by przytyć?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z przytyciem od praktycznie zawsze. Przy wzroście 163 cm, ważę 48/49 kilo. Lekarze mówili, że mam po prostu taką budowę ciała, taką przemianę materii i to nie wynika z żadnych chorób. Lubię jeść, staram się jeść naprawdę dużo i często, ale wydaje mi się, że powinnam zacząć stosować jakąś konkretną dietę z tym, co pozwoli mi naprawdę przytyć chociaż 5 kg. Czy znacie jakieś skuteczne diety? Co najlepiej jeść, a czego unikać? :)

Gość gość
Najlepiej jeść dużo fast foodów ( możesz kupować bułkę w sklepie, do tego sałata, pomidor, cebula, usmażony kurczak/ inne mięso i do tego duuuużo sosu np. majonezowego). Jedz też przekąski w postaci czipsów, orzeszków itd. Pij dużo gazowanych napojów typu coca-cola. Jedz zaraz przed snem i na noc. Określ ile musisz kcal dziennie jeść by nie grubnąć i dodaj do tego np. 200 kcal.

Gość gość
Nie wiem czy Ty masz nie równo pod sufitem, czy jesteś na tyle głupia/ głupi że starasz się wcisnąć, takie coś komuś...ale każdy ma swój rozum i nikt nie zastosuje się do tej porady ;] Fast foody nie są sposobem na przytycie, w dietach na przybranie masy jest zwykle zapisane, że należy ODSTAWIĆ tłuste jedzenie. A chipsy to sama chemia pustaku, więc idź dawać genialne porady gdzie indziej.