Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

czy idac szukac pracy na miasto musze miec wydrukowane cv?

Polecane posty

Gość studentka 3 roku
nigdzie nie zaszłam nawet :O obskoczyłam jedna dzielnicę a tam nic, nikogo nie potrzebują. jutro pojade na dworzec, tam czesto chca studentki, ale na dworcu strach troche, ale ja się niczego nie boję :D

Gość gość
to zależy w jakiej branży szukasz

gastronomicznej albo jako sprzedawca, ale nie w jakimś hipermarkecie tylko w jakimś małym, najlepiej nie-samoobsługowym sklepie, kiosku :D

Gość gość
nie no cv musisz miec, przeciez jakis dokument musi trafic do kierownika oni nie siedza w sklepie przez caly czas. teraz nawet na sprzataczke trza CV miec

dobra idę jutro na miasto, bede cały dzien łaziła i błagała żeby mnie gdzieś przyjęli. Najpierw uderzę w centrum, stare miasto, dworzec, musi przeciez byc jakas praca dla mnie!! praca na kasie odpada, choćby mnie przypalali to nie pojdę na kasę.

Gość gość
czasami trzeba od czegoś zacząć chocby od pracy na kasie. jakis sklep odzieżowy czemu nie nie byloby tak żle chyba. chyba że chcesz zostać prezesem :classic_cool:

Gość gość
no to szukaj w mniejszych sklepach, unikaj galerii i biedronek bo bedziesz zapieprzac do 22 a tłumy żądne zakupów pojawią się wtedy jak już bedziesz najbardziej zjechana i zmęczona :(