Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie pracujecie i w jakiej wielkości mieście mieszkacie

Polecane posty

Gość gość

No i ile zarabiacie ;]. Bo tutaj zawsze wszyscy sie chwalą jaką to oni kasę zarabiają bo na kasie to nie każdy pracuje. No i oczywiście super zarabia,bo 2000 to nieudacznicy zarabiają. Jestem ciekawa ile zarabiacie. Ja mieszkam w mieście ok. 100 000 mieszkańców i u mnie praktycznie nie ma zakładów pracy, większość pracuje w marketach i sklepach, do urzędu i spóldzielni tylko po znajomości sie można dostać, pomijam oczywiście lekarzy.

Gość gość
Mieszkam w Poznaniu, pracuję na wsi pod Poznaniem bo tam więcej płacą (za dużo studentów), zarabiam 1800 na zlecenie

Gość gość
Ale jaki zawód wykonujesz, na zlecenie, ale co robisz? W Poznań wierzę, tam pracy na pewno więcej bo to jednak duze miasto.

Gość gość
miasto 60 tys mieszkańców. Ja pracuję w szpitalu, dopiero zaczęłam i mam jedną z niższych pensji- 2150 brutto+stażowe 6 % za wcześniej przepracowane lata(jeszcze nie wiem ile wpłynie na konto:P). mąż pracuje w firmie ogólnopolskiej,jeden z monopolistów na rynku, firma państwowa póki co i dostaje na rękę w zależności od miesiąca ok 3200-3500. na koniec roku dostanie jakąś małą podwyżkę.

Gość gość
Pracuję w kilku zawodach. Zajmuję się "wszystkim" od obsługi biura (dzwonienie, odbieranie telefonów, zamawianie, faktury, poczta) przez sprzedaż (aukcje na Allegro, Ebay itp. wyceny) i grafikę (opiekuję się stroną, robię projekty do druku i zdjęcia), zajmuję się też marketingiem (zamieszczanie naszych reklam).

Gość gość
I wiesz, pracy jest tu bardzo dużo, ale fatalnie płacą, albo ja tak przynajmniej trafiam.

Gość gość
Miasto ok 10 tys mieszkancow pracownik biurowy/sekretarka/kadrowa w przedszkolu prywatnym wynagrodzenie 1400 zl na reke.

Gość gość
Miasto 10 tys,pracuje w administracji samorzadowej bez znajomosci,ale jestem po budownictwie wodnym a malo kto po tym kierunku chce sie kisic w urzedzie,po administracji to moze i wylacznie po znajomosci ale kto rozsadny to studiuje,mam 2800 netto

Gość gość
Pracuje jako fryzjerka mam 1500 na reke i ok 500 zl za "fuchy"