Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego pakerzy mają naładniejsze dziewczyny ?

Polecane posty

Gość gość

i zazwyczaj bardzo inteligentne, studentki czesto takich kierunków jak prawo czy przyszłe panie stomatolożki... z jednej strony mowicie, ze gardzicie facetami w typie pudziana czy schwarzennegera a z drugiej wlasnie te najfajniejsze, najladniejsze wybierają takich typkow Przecietni muszą się spotykac z przeciętnymi :(

Gość gość
Solary będą stomatolożkami? Nie chce mi się wierzyć :P

"studentki czesto takich kierunków jak prawo czy przyszłe panie stomatolożki..." To rzeczywiście przyszła ELITA NARODOWA...:o "Przecietni muszą się spotykac z przeciętnymi" Co w tym złego?

Gość gość
To, że chcę to co najlepsze a nie przeciętne. Tak jak w sklepie, mogę sobie kupić rozwodniony sok z odpadów w Biedronce, albo sok 100% z krótką datą ważnosci z certyfikatami. Gówna nie tykam

Gość gość
No to za/pier/da/laj na siłownię i po paszę :D

Gość gość
Raczej fryzjerki i makijażystki a nie stomatolożki :-)

"gość dziś To, że chcę to co najlepsze a nie przeciętne. Tak jak w sklepie, mogę sobie kupić rozwodniony sok z odpadów w Biedronce, albo sok 100% z krótką datą ważnosci z certyfikatami. Gówna nie tykam" Tak oto przyznałeś się, że jesteś gównem...

Gość gość
Głupie stereotypy, autorze prawiczku widzisz to co chcesz widziec. Ja juz dawno przestalam oceniac ludzi po wygladzie, bo mozna sie niezle przejechac i laska ''solara'' moze byc bardziej inteligentna i wykształcona niż pseudo inteligentka w spodnicy do kostek jak oazowiczka, w okularach jak denka od butelek z ksiązką w reku :D:D 🖐️

Gość pomaranczlala
Dokładnie. Tak samo facet "paker" może być świetnym kolesiem.

Gość gość
Kobiety chca ostrego samca i brutalnego seksu i paker im to daje. Ostry oral, anal, i trzepanie waginy z duza predkoscia.

Gość gość
rozumiem, że podchodzisz do każdej pary na ulicy i robisz wywiad dotyczący ich wykształcenia, zawodu i zainteresowań?

Gość gość
Ehhh ludziki glupiutkie....