Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie moje znajome majaladnych facetow

Polecane posty

Gość gość

tylko moj nie grzeszy urodą. zazdroszcze im trochę niestety.

Gość gość
pewnie tez za piekna nie jestes :D

Gość gość
nie jestem pieknoscia,ale nie jestem nic brzydsza od moich kolezanek ktore maja przystojniakow

Gość gość
no ale masz z****** osobowosc, ogladasz seriale czytasz fora... zamiast robic ciekawe rzeczy, uprawiac sporty, skakac ze spadochronem albo poznawac nowych ludzi czy rozwijac sie zawodowo

Gość gość
takiego sobie wybralas

Gość gość
ja tez mialam fajnych facetow

Gość gość
bybralam to prawda,ale zawsze jak mi sie podobal jakis przystojniak to niestety on mnie nie chcial. mam duzo zainteresowan dla tych co pisza ze nic nie robie

Gość Lavittta
Skoro z nim jesteś to znaczy że on ma w sobie to coś co cię do niego przyciągło. Uroda to nie wszystko, ładni faceci twoich koleżanek mogą okazać się gburami.. Patrz także na osobowosc

Gość gość
chyba ci sie spodobal jak go wzielas

Gość gość
patrzysz na opinie innych ludzi, sugerujesz sie zyciem kolezanek... to znaczy ze nie masz wlasnych pogladow + masz mentalnosc wiesniaczki (nie wazne czy jestes z miasta). lepszy ci sie nie nalezy

Gość gość
faceci kolezanek sa przystojni i nie sa gburami, maja raczej fajne charaktery. a czy jak ktos patrzy na innych to zanczy ze nie ma swojego zycia?? po prostu kazdy czloweik ma czasami tak ze patrzy na innych i ma jakies tam przemyslenia na temat swojego zycia. i po prostu troche im zazdroszcze z eudalo im sie poznac kogos ladnego i zarazem fajnego z charkteru

Gość gość
to szukaj dalej dopóki ci się ładniejszy nie trafi

Gość gość
Chyba nie kochasz tego swojego faceta co? Tak jak teraz sobie myślę o moich znajomych, to mają raczej przeciętniaków, może z 2-3 takich naprawdę przystojnych. I to nieprawda, że jak przystojny, to od razu gbur albo d****arz, bo z charakteru też są w porządku.

Gość gość
Zawsze możesz odbić ;)

Gość gość
uroda nie wazna, ważne zeby cie kochal, byl zaradny, pracowity, szanowal cie

Gość gość
Najlepiej jak kocha, jest zaradny, pracowity, szanuje, a dodatkowo jest przystojny i bogaty :P Miałam jednego takiego, no może bogaty bardzo nie był, ale myślę, że kiedyś będzie, bo facet jest inteligentny, dąży do celu uparcie... niestety nam nie wyszło, ale dalej mam do niego sentyment.

Gość gość
no wlasnie tylko czasami trudno znalesc takiego i jeszcze zeby sie w nas zakochal z wzajemnoscia

Gość gość
Jesteś z facetem, który ci się nie podoba? Desperatka. Nie każdy jest piękny, twój facet może mieć inne zalety, ale blokuje ci dostęp do tego, którego byś chciała w 100%.

Gość gość
dlaczego blokuje? jakbym trafila na takiego to przeciez rozstajemy sie i tyle.slubu nie mamy,nawet zareczeni nie jestesmy