Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło się wam uderzyć dziecko kablem, skakanką, sznurem czy kijem

Polecane posty

Gość gość

Czym bijecie? Ja widzę że skutkuje kabel, rzeczywiście. Skakanka już niestety nie - bliźniaki 16 letnie.

Gość gość
16 latki dadza sie bic ? przeciez toto 2 metrowe i silne ludzie

Gość gość
Nigdy nie uderzyłam i nigdy nie uderzę. Mały klaps to jedno a bicie kablem i skakanką to dla mnie już znęcanie się. Może jeszcze drutem kolczastym żeby bardziej bolało? :/

Gość gość
A Ciebie to najlepiej na gilotyne albo krzesło elektryczne.

Gość gość
pas skórzany , kilka klapów na dupsko i spokój dłuższy czas z fochami

Gość gość
biję moją córkę regularnie, ale najczęściej z otwartej ręki, kablem też się zdarzyło.

Gość gość
Ja biję ręką po twarzy, córka 17 lat. Zawsze policzkowałam i to daje efekty.

Gość gość
Betoniarką.

Gość gość
założyciel tematu to psychol ja w domu mam 6, 17 i 18- latków, i jedynie co mi się zdarzyło to strzelić 17-latkowi przez tyłek ścierką w kuchni :-) za nie pomyte gary

Gość gość
Nie rozumiem jak można nie potrafić zbudować do siebie szacunku dziecka bez bicia. Jak można być tak słabym i bezsilnym, żeby nie potrafić wychować człowieka bez przemocy. Jakim trzeba być pustym żeby nie potrafić z dzieckiem rozmawiac,?? Pamiętajcie, Żydzi nie biją dzieci i pewnie dlatego sa tacy sprytni nie obciążeni kompleksami.

Moi synowie są już dorośli - 24 i 22 lata. Nigdy nie uderzyłam żadnego z nich. Dziś efekt jest taki - wyrosli na porządnych facetów, mam ich szacunek, mamy dobry kontakt i w każdej sytuacji mogę na nich liczyć. Bicie wydaje mi sie.. obciachowe jakieś. Bo np.jak ja bym dziś spojrzała w oczy dorosłemu facetowi, gdybym go kiedyś biła - obojętnie czy ręką, czy pasem czy czymkolwiek.. A bicie po twarzy/głowie to juz dla mnie jest totalna porażka. To nie jest zadna kara tylko wyładowywanie swoich złości, frustracji i niemocy na kimś słabszym i zależnym od nas. tracimy autorytet. dzieci się nas boją owszem, ale niewiele to ma wspólnego z respektem i szacunkiem. Takie jest moje zdanie w tym temacie.

Gość gość
bicie jest łatwiejsze. uczy gówniarza szacunku do rodzica i się słucha. to wystarczy.

Gość gość
U mnie dzieci lanie dostawały od męża, ale tylko w sytuacjach kryzysowych, a nie za wszystko. Kilka pasów na wypięty tyłek.

Gość gość
U mnie dzieci lanie dostawały od męża, ale tylko w sytuacjach kryzysowych, a nie za wszystko. Kilka pasów na wypięty tyłek.

Gość gość
tu takie święte, że bicie jest obciachowe i w ogóle, a w temacie o szkole wszystkie jak jeden pies, że nauczyciel powinien móc pobić dziecko :D

Gość gość
jak czytam te wpisy żałuję że hitler nie wymordował tego narodu

Gość gość
Karanie dzieci i w świecie zwierząt i ludzi jest zupełnie normalne. Zakazy bicia /ukarania/ i nakazy że rzekomo dziecko musi być zawsze szczęśliwe i uśmiechnięte jest jedną wielką bzdurą i wypacza w dziecku, a później w osobie dorosłej obraz rzeczywistości.

Gość gość
Ja bije ale tylko syna. Facet to swinia. Wiec ucze syna, ze to kobiety sa lepsze! Precz z mezczyznami!