Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYŁAM NA ROZMOWIE A PANI DYREKTOR TO

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna starsza ode mnie może o rok. maok.28l.i jest dyrektorem oddzialu banku. jak mozna zostac dyrektorem w tak mlodym wieku konczac zwykly uniwerek???

Gość gość
znajomości kochana

Gość gość
G. PRAWDA. Ambitna osoba osiągnie wszystko. Ja jestem kierowniczką działy w firmie która zatrudnia ponad 160 osób. Osób w dziale mam 12. I mam 27 lat. Od 7 pracuje i mogę pokazać w CV co umiem. Trzeba umieć i chcieć pracować.

Gość gość
jest różnica między firmą krzak, a oddziałem BANKU

Gość gość
Jesteś głupia. Pracę można dostać albo po znajomości albo z powodu dobrego CV. Widać autorkę boli to że nie ma ani jednego ani drugiego :D 🖐️

Gość gość
Sprawdź wiek niektórych prezesów dużych firm albo członków rad nadzorczych - banków również. Zdziwisz się...

Gość gość
A skąd wiesz ile lat ma dyrektor oddziału???? Może wyglądać na parę lat młodszą. Poza tym są oddziały i oddziały, niektóre to placóweczki a nie oddziały. Jeśli w takim oddziale jest parę osób to jaki problem? jak ktoś odchodzi, to mianuje się szefem kogoś z zespołu i tyle. zresztą w wielu firmach stanowisko "dyrektora" to czysty marketing, żeby poważniej się prezentować u klienta. W poprzedniej firmie wszyscy handlowcy mieli tytuł "dyrektor ds sprzedaży" :P

Gość jkhjkhjlkhjklhlkjhljl
Kupowałam mieszkanie od młodych ludzi . Ona 27 - z-ca prezesa biura nieruchomosci , on 28 lat kierownik działu . po uniwerku oboje . Mieszkanie które kupowałam mieli kredyt 200 tys ( dwa pokoje ) . Ja kupujac spłaciłam je . Brali kolejny kredyt 480 tys i kupili czteropokojowe w apartamentowcu .

Gość gość
Normalnie. Kiedy ty latałaś za chłopakami i chodziłaś po dyskotekach ona siedziała w książkach... Teraz ona jest dyrektorką, lepiej wygląda i ma faceta a ty nie masz nic? :D

Gość gość
Pracuje w instytucji publicznej i kierownikiem pewnego dzialu w wieku 28 lat zostala dziewczyna, ktora miala zwykle stanowisko, niczym sie w pracy nie wykazywala, ale skumala sie z wicedyrektorka, ktora nienawidzila kierowniczki tej dziewczyny, owa kierowniczke wywalila, a na jej miejsce w nagrode za lojalnosc awansowala te dziewczyne. Teraz ona ma pod soba 40letnich pracownikow, ktorzy bardziej zasluzyli na to stanowisko, nic nie umie, wszyscy musza za nia wykonywac robote, ale jest pania kierownik.