Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choriogość

Chorioprakryka isc czy nie.?

Polecane posty

Gość Choriogość

Mam 20 lat i dyskopatia, dysk mi wylatuje co jakiś. Za jednak teraz bardzo złe sie zrobiło. Do tego nie wiem kiedy w karku cos mi sie naruszyło ze boli mnie głowa, drętwienie ręka, noga, czasami chce mi sie wymiotować a bol jest nie do zniesienia. Czy chiriopraktyka pomoże? Czy jeden zabieg wystarczy czy trzeba bedzie chodzić juz bardzo długo na to?

Gość gość
podobno chodzi się na co najmniej kilka wizyt. i dużo zależy od tego czy zaufasz temu człowiekowi, bo jeden opór z Twojej strony i skutki opłakane. ale ja bym jeszcze skontaktowała się z lekarzem czy przy Twoim schorzeniu warto spróbować

Gość gość
Nie mam żadnego lekarza do kontaktu. Rwą kulszowa, bóle pleców... Niby oni to leczą. Kilka razy trzeba bedzie pewnie isc... A idę na szybko, natychmiast bo boli i nic nie moge robic a nie chce zeby sie nerwy uszkodziła.

Gość gość
Up

Gość gość
kręgosłup to zbyt poważna sprawa by chodzić do jakiś nieznanych szamanów przy poważnych problemach i drętwieniu tylko neurolog i ewentualnie operacja, to nie żarty w życiu nie dałabym sobie nastawiać kręgosłupa gdybym miała drętwienie lub objawy porażenia lub ucisku na nerwy poczytaj ewentualnie o metodzie Mc Kenziego, to specjalne ćwiczenia które powodują, że wypadający dysk wraca na swoje miejsce

Gość gość
Ale jak to? Już sama nie wiem. Ludzie chodzą do chiriopraktyka z szyja i z rwaniem do kończyn i im pomaga... To oni po cos sa czy nie.... Z jeden strony tez idę, bo moge isc do nich dzisiaj a na ortopedię czy neurochirurga musiałabym czekać kilka dni albo tygodni.. Nie chce sobie gorzej krzywdy zrobic...

Gość gość
Up

Gość gośćautor tematu
otóż byłam dzisiaj u kręgarza, ktory ładnie nastawił mi plecy i komfort powrócił chociaż stan zapalny sie utrzymuje. Ale jest jedna rzecz, której nie mógł wyleczyc i nie chciał sie za to brać. Twierdząc po moich zawrotCh głowy, dretwiejacych rękach stwierdził ze mam ucisk na tętnice w kręgach szyjnyvh tych bardzo u góry. Głowa od tego boli, kark cały... Czasami skora dretwienie i tracę czucie. Tu w tym linku jest dokładnie to co mam http://www.madi-rehabilitacja.pl/rehabilitacja-kre... Troche mnie to martwi. Staram sie nie panikować na temat jakich paraliży itd. Ale mam 20 lat a tu takie goofna wychodzą. I pytanie, czy ćwiczeniami, dobra postawa, basenem itd wylecze sie z tego? Obejdzie sie bx chirurgów, neurologia itd? Kręgarz mi tłumaczył ze tam mogło wystąpić jakby przekrecenie. Jak cwiczenia to jakie! Te ogólne na kregoslup zadzialaja? Czy któraś z was to miała? Na nastawianie jeszcze pójdę kilka razy

Gość gość
Czy ktoś pomoże? Co mam z tym zrobic?