Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym wrócić do Polski, ale wiem, że nie mogę..

Polecane posty

Gość gość

Nikt mnie nie rozumie, siedzę za granicą już ponad dwa lata, co z tego, że stać mnie na wszystko jak czuję się tak bardzo samotna, tyle razy już się tu zawiodłam na ludziach i chłopakach, że straciłam nadzieję, ze poznam kogoś normalnego, chciałabym wrócić do Polski, ale wiem, że nie mogę, bo jak rodzina mówi tu nie ma przyszlości, siedź tam gdzie jesteś,po co będziesz wracać i wiem, że poniekąd mają rację, ale nie rozumieją jak ja się tu czuję, gdy wracam sama do prawie że pustego domu, a w pracy ludzie myslą tylko o pieniądzach, nie wiem czuję, że wpadam w jakąś depresję, chciałam się po prostu wyżalić..

Gość gość
Gangsterzy cię szukają w Polsce? :D

Gość gość
ostatnio wlasnie pisalam na forum, ze temat samotnosci polakow za granica i fakt, ze nie sa szczesliwi, to temat tabu. Nikt sie nie przyznaje, ze jest mu zle, jak przyjezdzaja do polski to opowiadaja jakie super zycie wioda, a to wszystko nieprawda.

Gość gość
Hehe nie, nie oto chodzi

Gość gość
nar******* kichy w Polsce, nabrałam kredytów, dwa nielegalne śluby czyli bigamia. ach chciałabym to móc odwrócić

Gość gość
Mogę powiedzieć, że jakieś pół roku temu byłam bardzo szczęśliwa, czułam, że wszystko zaczęło mi się układać, ale nagle cały czar prysł i od tamtej pory jest tylko gorzej, ale u mnie to zawsze tak jest jeśli coś było zbyt piękne, żeby było prawdziwe tzn.,że nie było prawdziwe..