Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o korzystaniu z internetowej pomocy psychologa?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam, że ktoś tu reklamuje, jakiegoś psychologa-codziennego czy coś tam. I powiem wam, że nie wiem - jaka jest szansa, ze nikt sie nie dowie, co ja tam pisze? i w ogole ma to sens, takie rozmowy przez maile? z drugiwej, strony, krepuje sie isc do normalnego psychologa i mu opowiedziec o swoich natrectwach (potrafie po 40 razy sprawdzac, czy drtzwi sa zamkniete, meczy mnie już to wszystko:( Co myslicie, korzystaliscie kiedys z czegos takiego?

Gość gość
Jeśli już to lepiej na realu-można go również ocenić (mowa ciała).Może pomogę;sprubuj najpierw samemu poznać żródło własnych problemów i szczegółowa analiza własnej osobowości.Pozdrawiam.

Gość gość
Ale właśnie ja nie wiem, jakie jest zrodlo moich problemow. Jakie jest zrodło tego, że jeśli nie zamknę drzwi na klucz milion razy, to nie zasnę? Bez zartów. Nie wiem, mieszkam w malej miejscowości, jest tu jeden psycholog, ale...ech, każdy bedzie wiedzial. Moze lepiej internetowo?

Gość Gość987
Nie skorzystałabym z internetowej terapii, w życiu! Chodziłam do przesympatycznej pani psycholog i nie wyobrażam sobie, że kontakt miał by być inny niż oko w oko. Tak na marginesie, jakby ktoś potrzebował dobrego psychologa z Wawy, to pani doktor Marta Wiśniewska jest naprawdę świetna! http://martawisniewska.eu/omnie.htm

Gość gość
Ta Pani Marta Wiśniewska to musi być mega słabym specjalistą , bo wciąż siedzi tu na kafeterii i wciska tą swoją autoreklamę .