Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pani Dolores proszona do rozmowy !!!

Polecane posty

Gość gość

Proszę nie patrzeć na kryteria !

A jaki byłby temat/ Tylko proszę, niech to będzie coś mądrego, bo od tych niektórych głupot na kafe to aż głowa boli..

Gość gość
Zrozumieć kobietę ?

Gość gość
Inaczej, stosunki międzyludzkie i relacje .Jest zainteresowanie ?Szukam odpowiedzi na pewne pytania.

Gość gość
Chodzi o zachowanie pewnej pani. Trudny temat dla mnie i wymagający czasu.

No to dawaj. Jeśli będę w stanie - odpowiem z punktu widzenia kobiety dojrzałej :-)

Gość gość
Nie ma to jak kobieta dojrzała !!!Ale nie da się tego ogarnąć w krótkiej chwili. Dzisiaj taki wstęp ok ?

Gość gość
Nie chcę się nad sobą użalać,nie oto chodzi-chodzi mi o pewną osobę ,która to boi się ,lęka -nie wiedzieć czemu ???

Gość gość
Ogólnie mnie-ale dlaczego ???

No... na tak postawione pytanie to ja nie potrafię odpowiedzieć :-) :-) A może rozsądnym byłoby zapytanie wprost tej pani o jej obawy?

Gość gość
Mam tylko nadzieję że to nie wyrachowanie,chociaż z drugiej strony było by mi znacznie łatwiej -chyba.

Byłabym w stanie np. odpowiedzieć na pytanie - jakie cechy w mężczyznach mnie niepokoja, nie podobają się czy drażnią. ale nie jestem w stanie wypowiedzieć się w imieniu kobiety której nie znam na temat faceta, którego również nie znam..

Gość gość
Gdyby to było możliwe to nie było by mnie tutaj dzisiaj. Skomplikowana sprawa. W moim odczuciu nie ku temu najmniejszego powodu do jakichkolwiek obaw ,ale niestety uważa inaczej.

Tak mi sie wydaje - chociaż oczywiście mogę się mylić, że Ty sam sobie coś komplikujesz nieodpowiednim podejściem. Bo po co ktoś miałby się obawiać kogokolwiek, gdyby nie istniały ku temu żadne przyczyny?

Gość gość
Na dzień dzisiejsze nic nie mogę zrobić,a znajoma którą to prosiłem o pomoc tak mi pomogła że jeszcze bardziej chyba zaczeła się lękać.

Gość gość
Uważam że przyczyną jest złe zrozumienie takiego i innego stanu rzeczy ale czy to już moja wina że tak coś tam widzi,odbiera.Powiem tak -wyrok został wydany pod nieobecność oskarżonego.

Ja nie jestem chyba a stanie nic dobrego Tobie doradzić na podstawia ogólników. Nie jestem wścibska ani ciekawska, ale Twoje wypowiedzi są dla mnie dosyc lakoniczne.

najlepiej problem rozwiązać rozmawiając z ta lękającą sie panią. Innego wyjścia nie widzę.

Gość gość
Niestety tak,jak pisałem wcześniej-wymaga to czasu bym mógł bardziej konkretnie.

Gość gość
Tylko jak ?-bo jeżeli naprawdę tak się leka to myślę ze lepiej nie.

Gość gość
Gdybym nie miał żadnej sympatii do tej pani to by było ok,boi się to niech się boi,i po sprawie -ale nie mogę tak .

Zrobisz jak uważasz. Sorry że nie byłam pomocna w rozwiazaniu Twojego problemu, ale nie znając jego istoty nie jestem w stanie nic tobie doradzić. Zrób tak, jak ci podpowiada rozum, serce, intuicja. powodzenia :-)

Gość gość
Dziękuję za rozmowę Pani Dolores !

Gość gość
Rozmowa zawsze pomaga-Dziękuję!!! Może jeszcze kiedyś porozmawiamy,moja obecność tutaj to wyjątek,ale kto wie ,może będę tutaj zaglądać.