Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety bez własnego "ja".

Polecane posty

Gość gość

Czemu niektóre kobiety wszystko robią pod "publikę" - tak, żeby podobać się facetom. Nie ma w Was nic wartego uwagi i dlatego wszystko zmieniacie?

Gość gość
ja nie bede nic robic by sie podobac- wal sie

Gość gość
No...mniej więcej o to mi chodzi. Żeby się na siłę nie zmieniać. Pytanie kierowałam do kobiet które kombinują co tu zrobić, zeby się każdemu podobać.

Gość gość
co to to nie, ja nie mam zamiaru udawac aniola skoro nim nie jestem:)

Gość gość
ja mam wlasne ja, jestem paskuda i nia zostane a jak sie to komus nie podba to nie moj problem, ja siebie lubie

Gość gość
usmiechaja sie slodko i sztucznie by sie przypodobac a ja wale prosto z mostu, ostanio ochroniarza opieprzylam , zrobil tylko wielkie oczy i zrobil sie bardzo malutki

Gość gość
sto razy pyta dokad ide a widzi mnie codzienie jak ide do pracy mojej, co za d**ek haha, odpyskowalam mu haha

Gość witoszka
myślę ,że chcą się podobać każdemu facetowi bo nie podobają się sobie,bo są zbyt młode lub zagubione,bo jest presja na to by się podobać. Tak wogóle to dobrze ,ze kobiety chcą się podobać.Niedobrze tylko kiedy nie mają innych dążeń(rozwój intelektualny,pasje,zainteresowania)

Gość gość
mam gdzies czy sie podobam czy nie:)

Gość gość
Witosza - czemu dobrze, że chcą się podobać? Do tego są kobiety które nawet swoje "hobby" uzależniają od tego co się podoba facetom.

Gość gość
ja raz glupio zazartowalam do faceta ktory mi sie podoba, no ale tak mam - potrafie z czyms wyskoczyc, to mnie przyjaciolka opieprzyla, ze przez takie teksty to koles moze stracic zainteresowanie ze trzeba sie hamowac z zartami przy facetach, na ktorych sie leci, bo trzeba udawac ksiezniczke itp. mamy prawie 30 lat ;)

Gość gość
Tak, najlepiej traktować faceta jak jajo :P

Gość gość
czyli p*****lnac nim o sciane:)

Gość gość
lepiej potrącić rozgrzanym samochodem, od razu będzie sadzone :P

Gość gość
ahahahahahah dobre haahahah dobrze gadasz:)

Gość gość
facet nigdy nie wygra z kobieta w potyczkach slownych, jajo rozbite usmazone ale nie zjedzone bo to byl zbuk:)

Gość gość
jestes gosciu pozamiatany, idz lepiej na piwo z kolegami, tu zrozumienia nidgy miec nie bedziesz:)

Gość gość
do którego gościa mowa? :D

Gość witoszka
Trochę zle się wyraziłam.Myślę ,że nie do końca jest prawdą ,że kobiety robią wszystko żeby się podobać facetom.ż mojego punktu widzenia wygląda to tak:sama sobie mam sie podobać.Dlatego się stroję(to słowo ma dużą pojemność) Stwierdzenie w tytule może być krzywdzące

Gość gość
Faceci lubią zadbany wygląd, szczupłą, zgrabną sylwetkę, duże cycki i pupę, szczupłe nogi itp. Nad tym trzeba się skoncentrować. Jak kobieta tego nie ma to jest przegrana. Inteligencja i hobby to takie marne dodatki.

Gość gość
Witoszka - temat jest tylko o tych kobietach które chcą się podobać najpierw innym, potem sobie. Dlatego ignorują własne upodobania i pasję na rzecz bycia bardziej atrakcyjnymi. Też się lubię wystroić dla siebie - ale zdaję sobie sprawę, że wielu facetom pewnie się moje strojenie nie spodoba. Gość - i dochodzimy do sedna sprawy. W czym jest przegrana?

Gość gość
up

Gość gość
jato rozumiem tak, ze "przegrana" w oczach samca, ktory chce tylko zaliczyc, ktory traktuje kobiete jak przedmiot do pociupciania - po co przedmiot ma miec inteligencje i hobby, wazne zeby byl atrkacyjny wizualnie, jak sie zestarzeje, jak sie cialo rozciagnie po ciazy, to wtedy idziesie do innej i ją "kocha' - przy zalozeniu ze serce faceta jest miedzy nogami, jest to szczera prawda... niby mamy 21 wiek, ale posiadacze jaj dalej maja ta sama mentalnosc, ich tatusiowie tak mysleli, oni teraz to kontynuują, bo taki model maja zapisany miedzy nogami

Gość gość
I teraz pytanie - dlaczego niektóre kobiety chcą imponować takim facetom?

Gość gość
no wlasnie nie wiem, podejrzewam, ze podobnie jak "tacy" faceci,czesc z nas tez chce zar/uch/ac, albo maja taka psychike, ze instynktownie im sie poddają, czuja sie gorsze ze wzgledu na plec, moze tak zostaly wychowane, moze to geny, moze zaburzenia psychiczne zwiazane z niska samooceną, moze jak juz wspomnialam - chcica na wlasnie takich facetow

Gość gość
gdyby to była taktyka nie mająca nic wspólnego z samooceną to jeszcze ok. Każdy robi co może :P Mnie tylko martwi, że są kobiety które swoją samoocenę uzależniają od tego czy podobają się "facetom" - wszystkim, bez wyjątku.

Gość witoszka
Masło maślane wyszło.Coś mi się wydaje że panowie przesadzają albo wrzucają wszystkie kobiety do jednego wora.Wolę myśleć ,że niewiele jest kobiet chcących za wszelką cenę olśnić męski ród.Byłoby to płytkie .Przecież wybieramy tego jednego spośród wielu i to ewentualnie dla niego robimy się na bóstwo.Albo (jak już powiedziałam)dla samej siebie

Gość gość
Witoszka - Oczywiście, że większość kobiet ma gdzieś co myślą wszyscy, ja pytam tylko o te które próbują podobać się wszystkim. Był tu wczoraj (albo przedwczoraj) temat gdzie dziewczyna pytała jakie powinna mieć pasje żeby podobać się mężczyznom. Najpierw się tylko uśmiechnęłam, ale po namyśle stwierdziłam, że sama znam takie osoby. Po prostu ciekawi mnie ich sposób myślenia (albo kompletny brak tej czynności).

Ja jestem wredna i nigdy w życiu bym nie udawała kogoś kim nie jestem. Zresztą takie rzeczy i tak wcześniej czy później wychodzą. Jak komuś się nie podoba co robię albo co mówię niech nie patrzy i nie słucha. Ps. A dlaczego faceci nie lubią jak się im mówi prawdę dotyczącą ich samych? Od razu obraza. Panowie nauczcie się przyjmować krytykę bo nie jesteście idealni. Udajecie takich kozaków a ja przychodzi co do czego to ogon pod siebie i w nogi.

jest cos w tym, ja odnosze wrazenie, ze kobiety/dziewczyny, ktore zgrywaja wielkie fanki pilki noznej robia to pod publiczke, wlasnie zeby w jakis sposob przypodobac sie facetom (chociaz pewnie odsetek kobiet rzeczywiscie interesuje sie kopaniem pilki).