Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się czy nie sprzedać dziewictwa

Polecane posty

Gość gość

i tak nikt nie zwraca na mnie uwagi a tak to jeszcze na tym zarobię myślicie że to dobry pomysł ?

Opowiem ci moją historię. Parę lat temu będąc jeszcze w gimnazjum wymyśliłam sobie, że sprzedam swoje dziewictwo. Chłopak, z którym to zrobię przeciez może mnie po tym zostawić a tak to będę miała z tego trochę kasy a to się przyda. Tydzień temu, kiedy już wszystko było niemal ustalone odpuściłam. Zastanowiłam się nad tym wszystkim i stwierdziłam, że żadna kasa nie jest warta tego jak będę sie po tym czuła. Pewien sponsor, ten ostatni żądał ode mnie abym pokazała mu się na kamerce, był dla mnie nie miły, kazał mi się eksponować z każdej strony i w każdym wybranym przez niego stroju. Nie podobał mi sie sposób w jaki sie do mnie odnosił. Był wredny, nie uznawał sprzeciwu, rozkazywał i czułam się po prostu poniżona. Poznałam też świetnego chłopaka i zrozumiałam, że mój pierwszy raz powinien wyglądać normalnie. Ja, chłopak, z którym jestem, którego kocham bo on będzie chciał ode mnie czegoś więcej podczas seksu niż tylko przyjemności. Ile masz lat?