Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wytrzyma facet?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie ile facet wytrzyma bez seksu na początku znajomości tylko jeśli o to mu chodzi. Jak długo będzie się powstrzymywał zanim sobie odpuści? Spotykam się z kimś ale ciężko mi zgadnąć na czym tak naprawdę mu zależy. Niby widzę zainteresowanie ale zastanawia mnie czy to nie jest tylko przykrywka.

Gość gość
co chcesz tym uświadomić :D ? wiesz , byłoby ale widze że nie znasz egzystecji kobiecej , bo one bardziej potrzeuja tego seksu niz faceci

Gość gość
Wiem, ale myślę że jeśli mu chodzi tylko o seks a nie dostanie od razu to zacznie szukać gdzieś indziej, gdzieś łatwiej.

jeżeli chodzi mu tylko o seks to nie wytrzyma długo myślę, że taki mógłby poświęcić jakiś miesiąc, wziąłby to co chce i tyle a jeśli nie to odpuści

Gość gość
kobieta w żaden sposób nie jest uzależniona od faceta,no dziecka wlasciwie sama nie moze sobie zrobić,choć zapewne można coś w tym względzie wymyślic ale przyjemność,i to mega,może sobie sama dać to faceci są uzależnieni od kobiet.

Gość gość
No właśnie to jest akurat miesiąc, raz próbował, teraz jest zwiększone zainteresowanie. Nie wiem czy to nie próba podejścia mnie.

Gość gość
"to faceci są uzależnieni od kobiet." x Facet też sobie może dać całkiem sporo przyjemności. Śmiem twierdzić, że wrażenia są na podobnym poziomie jak w przypadku samodzielnie załatwiającej te sprawy kobiety :P

Gość gość
nie wierzę CI :p my mamy lepiej,zawsze i wszędzie !:D

Gość gość
Jesli kobieta jest warta by czekac to nawet wiecznosc. Natomiast jak dzis kobiety sa puszczalskie to czekanie dluzej niz miesiac to czyste frajerstwo.

Gość gość
Czyli nie ma szansy żeby zgadnąć jakie ma intencje?