Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak mi przyjaciolki..

Polecane posty

Gość gość

od ponad roku mieszkam pare kilometrow od miasta. doslownie 15 minut.ale jak to pozmienialo moje zycie. jestem mama 2 chlopcow.jest ok,jestem szczesliwa mężatką. . nie mam na co narzekać poza jednym. moje przyjaciółki okazały się obcymi osobami. odkąd mieszkam tu gdzie mieszkam kontakt urywał się z tygodnia na tydzień.olały mnie. chociaż ja wyrażałam chęć spotkania się. teraz póki młodszy dzieciak jest w domu nie moge isc do pracy..poznac nowych ludzi. braakuje mi kolezanki.. po prostu,pogadac posmiac sie spotkac..jest mi przykro,ze moje mnie tak odsunęły na bok.

Gość gość
Ja przeżyłam już tą historię wiele lat temu, również mieszkam na wsi i doskonale Cię rozumiem. Podoba mi się, że szukasz kontaktu a nie zamykasz się w sobie. Jak będziesz chciała pogadulić, to pisz... Nata

Gość gość
hej fajnie,ze sie odezwala. a ty jak to przetrwalas? ja tu poznalam pare mam z dzieciakami,moj starszy idzie tu do zerowki..ale wiesz to taka wies,ze raczej patrzą na mnie jak na NOWĄ. nie za bardzo chcą rozmawiać,ani nic z tych rzeczy a ja jestem normalna babka ktora tez lubi pogadac.nie wiem sama co robic,ze soba.zawsze nstram sie z chlopakami moimi cos ciekawego porobic, z mezem posiedziec pogadac,ale czasem wyskoczylabym na drinka z kolezanka,a one maja mnie gdzies.. i nie wiem czemu..to sa rozne dziewczyny niektore nie znajace sie wiec to nie zaden spisek.maja dzieci fajnie sie bylo kolegowac.a tu nagle.. ehh

Gość gość
Z jakich okolic jestes, napisze wiecej jak wroce do domu, jestem na wyjezdzie, przymusowy urlop u rodzicow, pozdrawiam....

Gość gość
teraz mieszkam pod krakowem..jak pisalam 15min od krakowa.jezdzi do mnie mpk..nie ma problemu z dojazdem..przeciez nic sie nie zmienilam,a tu co - zdziwienie. a najlepsze jets ze kiedy zapytalam czemu tak sie dzieje..to zostalam olana. brak odpowiedzi.ehh