Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o chorwacje

czy tyle kasy w chorwacji wystarczy?

Polecane posty

Gość pytanie o chorwacje

jedziemy z mężem i dwójką dzieci (8 i 1) do chorwacji na 8 dni, z rodziną męża, oni też jadą w czwórkę tylko dzieci mają starsze (16 i 12) i teraz, oni biorą ze sobą 1500 kun a my chcieliśmy zabrać 1000 kun i jeszcze 300 euro, oni twierdzą, że te 1500 im wystarczy, przecież to niemożliwe jak patrzę na ceny w chorwacji, tym bardziej, że trzeba tam będzie zatankować, ja mam rację czy oni?

Gość gość
my w zeszłym roku na dwie osoby wydaliśmy 9 tysięcy łącznie z kosztem dojazdu, promu itp. Byliśmy 2 tygodnie. 200-250 kun to porcja kalmarów kosztuje w knajpie

Gość pytanie o chorwacje
no dlatego nie rozumiem dlaczego oni chcą wziąć tylko 1500 kun, jedziemy większą grupą bo jeszcze z taką rodziną 4 osobową (dwoje dzieci w wieku ok. 5-8 lat) i oni tam jadą już 3 raz w to samo miejsce i biorą 2 tysiące kun, w zeszłym roku mieli 1500 i podobno im wystarczyło a teraz chcą sobie wziąć więcej czyli te 2 tysiace i podobno to jest w zupełności, ja nie wiem czy oni nie jedzą czy co bo dla mnie czy te 1500 od rodziny męża czy te 2 tysiące od tamtych ludzi to jest za mało.

Gość gość
ja pierdziu. Mistrzyni zdań wielokrotnie złożonych :) No czytac się tego nie da.