Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desperackie związki i dzieci

Polecane posty

Gość gość

Powiedźmy sobie niski facet niezbyt przystojny w dodatku z brzuszkiem wiadomo że taki ma małe szanse u pięknej kobiety (ale jest możliwe bo znam i taki przypadek) więc wiąże się on z kobietą otyłą, brzydką z twarzy... wiem że na dłuższą metę wygląd się nie liczy ale nie wierzę że w takim związku będzie miłość skoro od początku wiadomo że się sobie raczej nie podobają, po tym że ten facet nie co ukrywa tą znajomość powiedział bym nawet że się jej wstydzi (pamiętam jak opowiadał jakie kobiety lubi jego luba się do takich nie zalicza...) no ale są ze sobą bo nie znajdą kogoś innego, tylko co będzie jak urodzi się dziecko i odziedziczy ich geny, czy nie uważacie że to krzywdzące tworzyć kogoś kto może być gorszej kategorii i przeżywać rozterki miłosne w stylu "nikt mnie nie chce" :(, wiem że każdy zasługuje na miłość ale czy ludzie powinni w takich związkach tworzyć dzieci? czasy są chore kobiety bardzo patrzą na wygląd faceci również. Związki które powstały z desperacji (biorę tego/tą bo będę sam/sama) są jakimś rozwiązaniem owszem, współczuję ludziom co nie mają powodzenia, bo to przykre dla każdego :( tylko lepiej dla nich samych żeby dzieci nie mieli...

Gość gość
co cie obchodzą inni, zacznij od siebie :classic_cool:

Gość gość
tak mnie naszło do rana ;p

Gość gość
Dobrze, że facet z brzuchem bierze otyłą, bo mogą mieć wspólne zainteresowania - ŻARCIE. a tam na poważnie to już mi się nie chce czytać Twoich chłopskiofilozoficznych wywodów. :O

Gość gość
Jest pełno przystojnych szczupłych eleganckich facetów z otylymi, brzydkimi kobietami. Tacy za młody nie było zbyt urodziwi a było Dodatkowo niesmiali i niepewni siebie przez co niebyłe nigdy w związku i dodatkowo mają z tego powodu kompleksy bo wiadomo jak kobiety oceniają takich mężczyzn. Taki nieśmiały chłopak wyrabia się na całkiem przystojnego mężczyznę ale nadal wewnątrz nie czuje się taki i w głębi uważa ze powinien się cieszyć, ze jakąkolwiek go zechciała. Stąd też takie towary kobiet ' dlaczego brzyduli jeśli już kogoś mają to jest to biedrzycki porządny mężczyzną?'