Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SĄSIAD CHWALI SIE ZE JEGO CÓRKA JEST INSPEKTOREM NADZORU BUDOWLANEGO WOW

Polecane posty

Gość gość

ONA JEST ZASTEPCA POWIATOWEGO INSPEKTORA NADZORU BUDOWLANEGO I PRACUJE W STAROSTWIE POWIATOWYM MIASTA KTORE MA 15 TYSIECY MIESZKANCOW. ON CIAGLE PRZYCHODZI DO NAS I OPOWIADA :"ALE MOJA CÓRKA MA STANOWISKO WIELKIE.ALE ONA ZARABIA KASY...ALE MOJA CÓRA JEST ZDOLNA ITD.." JUZ SLUCHAC SIE NIE DA TEGO..JA NIE WIEM CZEMU LUDZIE SIE TAK CHWALA DZIEĆMI NIEKTÓRZY..Z CZEGO TO WYNIKA...

Gość gość
pewnie z niespełnionych własnych ambicji...

Gość gość
JA MAM TYLKO 5 KLAS PODSTAWÓWKI I WCALE SIĘ NIE UWAŻAM ŻE ONA JEST ODE MNIE LEPSZA, CZY MĄDRZEJSZA, PO CO ON NAM TO MÓWI?

Gość gość
Stare dziady lubią się chwalić innym i opowiadać ile to syn/córka zarabia,gdzie pracuje,jakie to wielkie mieszkanie w dużym mieście kupił/a albo jak duży dom buduje,jakim to pięknym samochodem jezdzi.Taka mentalność pokolenia wychowanego za komuny które lubi się chwalić żeby wzbudzać zazdrość wśród innych.

Gość gość
Chyba jednak masz jakiś kompleks, bo normalnie miałabyś w to gdzieś.

Gość gość
Powiedz mu, że kobieta to powinna w sukience i butach na obcasie chodzić, a w torebce nosić szminkę. A nie w gumiakach skakać po zbutwiałych dachach z calówką w kieszeni.

Gość gość
gość dziś Powiedz mu, że kobieta to powinna w sukience i butach na obcasie chodzić, a w torebce nosić szminkę. A nie w gumiakach skakać po zbutwiałych dachach z calówką w kieszeni. Otóż to. I jak się pisze prowokację to się powinno wiedzieć, że miasto 15-tysięczne nie może być powiatowe.

Gość gość
PODSZYWACZU NIE PODSZYWAJ SIE BO WIDAC ZE TO NIE JA PISALAM.MAM STUDIA A NIE 5 KLAS PODSTAWOWKI ALE WKURZA MNIE ZE ON SIE CHWAI TAK NIA U NAS W DOMU JAK PRZYCHODZI DO MEJ MATKI NA KAWE CZY IMIENINY.

Gość gość
wlasnie ze jest powiatowe miasto które ma tyle tysięcy. ktos tu sie nie zna chyba do szkoly matoły!!!! a inspektor powiatowy to zarabia kosmiczne pieniadze chyba...ale sama nie wiem.

Gość gość
No podobno graficy także zarabiają kosmiczne pieniądze. To jest budżetówka a w budżetówce tylko politycy zarabiają kosmiczne pieniądze.

Gość gość
Niech sobie człek pogada tyle jego. Jak by ja się przemowa durnowatymi historiami ludzi których dzieci nie wiadomo gdzie mieszkają i nie wiadomo co robią za kupę kasy to bym zwariowała. Prawda leży zawsze po środku. A potem gadasz z taką osobą co to podobno jest menadżerem w hotelu a wychodzi, że pracuje na recepcji. Część rodziców leczy kompleksy opowiadając takie niestworzone historie.

Gość gość
Wyluzuj autorko szkoda na to życia

Gość gość
BO MENAGER HOTELU PRACUJE W RECEPCJI TYLKO ZE SZEFUJE INNYM HEHE

Gość gość
wlasnie ze jest powiatowe miasto które ma tyle tysięcy. ktos tu sie nie zna chyba do szkoly matoły!!!! a inspektor powiatowy to zarabia kosmiczne pieniadze chyba...ale sama nie wiem. Chciałabyś być w połowie tak wykształcona jak ja :) 4 tysie to nie są kosmiczne pieniądze :D