Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub siostry

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem , w tym roku wyszłam za mąż siostra i jej narzeczony byli drużbami .Mieli być drużbami be zobowiązan, a oni mimo wszystko bez naszej wiedzy zrobili nam sporo niespodzianek wykosztowali się . Oplacili panią która swoim Anielskim glosem śpiewała Ave Maryja ,i spiewała równo z naszym organistą . Na pierwszym tancu zaskoczyli nas pięknymi białymi motylami , przy torcie rozdali wszystkim zimne ognie a o połnocy wypusciliśmy w niebo lampion szczęścia serce -zakupione przez nich .Do tego zapomniałam dodać ze pięknie ubrali kościół i nasze domy . Za rok w czerwcu jest ich wesele a my chcielibyśmy ich czymś miłym zaskoczyc , zastanawialiśmy sie czy kupić im wycieczke np tygodniowa . Ale trudno wyczuć jak u nich z urlopem , chcieliśmy skrzypaczkę ale okazało się ze u mlodego w rodzinie sa 2 skrzypaczki i same sie zgłosiły do nich że się ucza na ich ślub. Może wy macie jakieś pomysł? Chciałam zrobić coś takiego zeby ich zdjęcia z 8 lat były wyświetlane na scianie w trakcie imprezy ..

Gość gość
Te zdjęcia to super pomysł!

Gość gość
Brak pomysłów? Moze lot balonem jak ta siostra nie ma leku wysokosci? Albo wodzirej ktory wszystko ogarnie

Gość gość
zorganizuj szpaler kwiatowy po wyjsciu z kosciola,zamow firme do sztucznych ogni albo barmanow na tajny wystep