Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol glowy, klucie w podbrzuszu, oslabienie, zawroty glowy

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni te objawy nie ustepuja, do tego dochodzi jeszcze brak apetytu. Co to moze oznaczac?

Gość gość
Ciąża?

Gość gość
Nie wydaje mi sie zeby to byla ciaza. Ostatnia miesiacze mialam tydzien temu, a to wszystko zaczelo sie dziac dwa dni po jej zakonczeniu

Gość gość
No to może jakaś infekcja. Idź do lekarza.

Gość gość
Bylam u rodzinnego, zeby mnie jakos pokierowal.. stwierdzil ze nie wie dlaczego sie tak dzieje i ze samo minie

Gość gość
no to musisz sama działać -ginekolog na początek. A ból głowy to konkretnie jaki?

Gość gość
Ci lekarze rodzinni są do dupy! Tylko siedza i wystawiaja bezsensowne recepty! Byłąm jakiś czas temu u mojego rodzinnego ba zaczęły mi się migreny, ból głowy okropny, mdłości, brak apetytu, osłabienie, cięzko mi było wstac i się pójść umyc! A co mój lekarz rodzinny na to? Ze takie bóle głowy występują u młodych ludzie, i przepisał mi jakieś gówniane tabletki ziołowe! Masakra! Jak Cie stać idz prywatnie i zrób sobie badania, może masz anemię?

Gość gość
Bol glowy w okolicach skroni, co jakis czas sie nasila i slabnie. Nasila sie zwlaszcza wieczorem

Gość gość
Bol w okolicach skroni to po prostu migrena. Współczuję.

Gość gość
Pytałam bo jakoś skojarzyło mi się to z zapaleniem zatok -znaczy ból głowy, osłabienie, zawroty głowy.

Gość gość
Tylko bo brzuch ma wspolnego z zatokami :) w nastepnym tygodniu pojde do ginekologa, okaze sie

Gość gość
Po co masz się meczyć? Udaj się czym prędzej na wizytę do lekarza, bóle głowy –hmm skąd ja to znam, kiedys mi nie dawały spokoju. Brałam mnóstwo prochów ale przyczyny nie znałam to mnie trochę martwiło,dlatego udałam się do neurologa ( do http://www.walentynykaneurologgdansk.pl ) zdiagnozował i zbadał, skończyło się na kilku wizytach, przynajmniej poznałam przyczynę i zostałam z niej wyleczona. Tobie tez radzę zasięgnąć porady specjalisty.