Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa różnica między polską a uk

Polecane posty

Gość gość
UK rozumiecie dzika swołocz azjatycka.

Gość gość
Masz takie problemy z uk to też tam zamieszkaj i cwaniakuj... Miesiąc byś pociągnął....

Gość gość
pierwsza podstawowa różnica to KWOTA WOLNA OD PODATKU Polska - 3091 zł UK - 9440 funtów!!!

Gość gość
przepastna kolosalna ! anglia -zepsuta ,pelna dziwnych ludzi biegajacych cholera wie za czym,ludzi bez zasad bez kultury bez morali bez tradycji kraj jako kraj brzydki ponury szary nijaki nudny Polska - mimo gofffnianych rzadzacych oraz problemow spoleczenstwa z tym zwiazanych przyjemna ale nie koniecznie w duzych miastach :) kolorowa z przepiekna przyroda i jeszcze poki co naturalna ,nie zniszczona postepem cywilizacji :) ludzie - weseli takie poczucie humoru najlepiej mi odpowiada :) ale nie przepadam za ludzmi z duzych miast w PL -sa dziwni

Gość gość
w PL ludzie wpierdaja ci sie we wszystko... wpuscisz do domu I w czasie jak robisz herbate w kuchni to ci myszkuja po katach... Daja rady jak zyc I sie obrazaja jak nie chcesz zyc tak jak oni chca...

Gość gość
a skad pochodzisz ? co za towarzystwo posiadasz? dziwi mnie twoje pisanie bo u mnie nikt nigdzie nie myszkuje :) ludzi na drodze zyciowej nalezy sobie dobierac tak aby zyc w harmonii :)