Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kobieta moze miec hobby

Polecane posty

Gość gość

jakie jest interesujace hobby

Gość gość
Zakupy, imprezy, taniec, moda, dbanie o siebie, seriale, ajfony, smartfony, facebook, biżuteria, wróżby, wesela, śluby, wieczory panieńskie, dziec*****eski, kotki, faceci, restauracje i knajpy, dyskoteki, kluby, drinki, trawka, feta i piguły, przygody.

Gość gość
to nie sa zainteresowania

Gość gość
sport, zainteresowanie określonym tematem (np. II wojna), robótki ręczne, pieczenie ciast, skakanie na spadochronie - takie jak mężczyzna

Gość gość
Ma dbać o swój wygląd, hobby to marny dodatek.

Gość gość
ja jezdze na rowerze, rysuje, maluje, uwielbiam gotowac (:D), ucze sie jezykow.. zawsze cos sobie znajde, nigdy sie nie nudze

Gość karinam
Ja interesuje się fotografią i wędkarstwem:) Ale np. moje koleżanki nie mają żadnych zaintersowań.

Gość weroniika
ja głównie jeżdzę na motocyklu, interesuję się motoryzacją :) oprócz tego tańczę, chodzę po górach, podróżuje, jeżdzę na rolkach rowerze, gram w tenisa :) lubię też gotować, chodzić do teatru :)

Gość gość
Rozrywka, sport, ekonomia, moda, kuchnia, zdrowie, ciekawa lektura, sporadycznie rzucam sie rownież w wir czegoś czym nigdy wczesniej się nie zajmowałam i udaje mi się osiągnąć wyznaczone cele-nie zawsze wszystkie, jednak wzmacnia to samoocene.

Gość gość
ja z 13:20 :) o wlasnie, zapomnialam o czytaniu. Uwielbiam czytac, ale nie na komputerze , wole na kartce pisane :) Nie wypozyczam ksiazek, wole je kupowac, nie wiem czemu :) Chyba lubie miec dobra ksiazke w domu zeby potem komus ja pozyczyc choc coraz czesciej ludzie poprostu mi nie oddaja albo trzymaja calymi miesiacami :/

Gość gość
możecie wypróbować fotografię, mnie bardzo wciągnęła, dokupiłam sobie głowicę panoramiczną w http://panoramichead-shop.com/ i teraz cały czas robię progres w robieniu zdjęć

Hobby = to co lubisz robić, co daje ci kopa, dzięki czemu nie możesz spać a rano wstajesz z łóżka jak rakieta, znajdź to. Hahaha nikt za ciebie tego nie zrobi.

Gość wera88xx
Znam takie które, pociąga motoryzacja i poszły do "mechanika". A jak się z nimi rozmawia to naprawdę mają pojęcie o motoryzacji. Nawet znam takie, które pracują w tym zawodzie. Dla takich może idealnym rozwiązaniem jest to pismo "Moto Tabu" Ma być pierwszym tak seksownym i multimedialnym tytułem motoryzacyjnym w Polsce. Ciekawe tylko czy to panie czy panowie będą je reklamować? Co jest interesujące, że jest on aplikacją do pobrania na tablety, iPad oraz android,a nie tradycyjnym płaskim magazynem. To miesięcznik z ruchem, dźwiękiem, multimediami i refleksją. Więcej informacji na http://mototabu.pl/miesiecznik-moto-tabu-kioskach-apple-itunes-store-google-play/

Ja głownie zajmuję się moim Kawasaki :D. Lubię jeździć jednośladem oraz podłubać od czasu do czasu. Fajna sprawa