Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrachPrzedCiaza

Czy moge byc w ciazy? Bardzo sie boje :(

Polecane posty

Gość StrachPrzedCiaza

Witam. Z miesiac temu zabawialam sie z moim chlopakiem. Od razu mowie ze jeszcze nigdy seksu nie uprawialismy. Jak juz to pocieranie (w ubiorze), sex orarlny i on wklada mi palce do pochwy itp. Ale wracajac do rzeczy. Miesiac temu pamietam ze robilismy seks oralny (on sie spuscil do ust wiec po tym nie powinno zostac nasienia na penisie). A po jakims czasie probowalismy anal i w trakcie tego 2 razy przypadkowo jego penis otarl sie lekko o pochwe (ale w niej nie zanurzyl ani nie spuscil) Byly to dni plodne. Dopowiem iz mialam okres nieregularny (wachal sie od 3-7dni albo dluzej ale od trzech ostatnich miesiecy mam zawsze regularny a teraz spoznia mi sie 5 dni) :(Jak narazie nie odczuwam zadnych symptonow ciazy-nie mam mdlosci, zachcianek z jedzenia, jakis ciemnych plynow wydostajacych sie z pochwy, zadnych przebarwien skory czy ciemniejszych brodawek. Jedyne to spozniajacy sie okres ;( Choc malo to relane zebym byla w ciazy bo nie bylo seksu i spustu ale i tak sie obawiam. Prosze pomozcie mi ;(

Gość gość
TEST, TEST, TEST!

Gość gość
zrob test to bedziesz miala odpowiedz I zainwestuj w pigulki to nie bedziesz musiala sie stresowac na przyszlosc