Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 12343

jak oduczyc facta histeryzowania jak mala panienka

Polecane posty

Gość gosc 12343

moj facet to bardzo dobry, cieply, opiekunczy i kochany czlowiek. jestem z nim szczesliwa. mam jednak jeden problem. gdy tylko pojawi sie jakis konflikt na horyzoncie, jakas roznica zdan, on zaczyna zachowywac sie w sposob trudny dla mnie do przyjecia. robi sie caly czerwony, zaczyna krzyczec i histeryzowac. takie stereotypowo babskie zachowanie. mozna tez powiedziec, ze dzieciece. doprowadza mnie to do szalu, nie moge w tych momentach na niego patrzec i mam ochote rzucic to wszystko w cholere. czy ktos to zna? czy da sie z tym cos zrobic?

Gość gość
bylam kiedys z takim. w ogole stracilam do niego szacunek, przestalam widziec w nim faceta, tylko taka p***ę. olalam goscia.

Gość gość
No właśnie chciałam zapytać, co Ty jeszcze robisz z taką ciotą? Przecież to w ogóle nie jest facet. Fuj, serio, aż mnie obrzydzenie bierze. Coś okropnego.

Gość gość
ja kiedys mialam takiego co sie ze strachu za mnie schowal (hahaha)to byl koniec znajomosci.

Gość gość
Mówisz serio? O-o Nie było mu głupio? Autorko, a może masz chłopaka geja po prostu, tylko o tym nie wiesz?

Gość gość
to pewnie jakiś emoboy