Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak stracic pare kilo?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ;) Może któraś z was poradzi jak schudnac 5 -10 kilo w miare szybkim czasie , czyli ok 2-3 tygodni ? Wiem doskonale , ze to nie zdrowe ale wiadomo wakacje nadeszly a tu tluszczyk sie wylewa;/

Gość gość
ja chce 5 kg a ani 1 mi nie chce zejsc

Gość gość
co bedziesz w zwiazku z tym robic

Gość gość
nie mam pojecia

Gość gość
Poleciłabym Ci zieloną kawę z www.zakawowani.pl , bo mnie bardzo pomogła pozbyć się nadmiarowych 10kg, ale udało mi sie to zrobić w ciągu prawie 3 miesięcy, więc napewno nie jest to tempo powalające:) Ale za to nie ma efektu jojo:) No i jesteś ciągle głodna, bo zielona kawa hamuje uczucie głodu:)

Gość gość
Ależ Wy głupiutkie, a nie lepiej przez cały rok jeść czysto ( czyt. nie jeść słodyczy, fast foodów)? Ćwiczyć, biegać?

Gość Mycha_87
Wystarczy pilnować zdrowego trybu życia. Jadam regularnie, pięć posiłków dziennie. Ja jestem na Fit Diet dostaję posiłki codziennie pod drzwi, przygotowują mi je kucharze po konsultacjach z dietetykiem (a sama też mogę w każdej chwili skonsultować się z nim) To jest super sprawa.

Gość Maniuka
Według mnie wystarczy dieta odpowiednia, a raczej dobrze zbilansowane posiłki. Tak samo troche ruchu wspomaga odchudzanie. Można tez skorzystać z suplementów , które wspomagają takich jak AquaSlim, który znacznie zmniejsza uczucie łaknienia. U mnie się te połączone rzeczy sprawdziły, więc polecam.

Gość gość
reklamy, reklamy , nic nie mozna sie dowiedziec

Gość O1gość
sex, sex i jeszcze raz sex może być z mężczyzną, a może być i samozadowolenie:)Polecam , ..w ciągu ostatnich dwóch tygodni zgubiłam 3 kilo:)

Gość imcia
A czy ten suplement Aqua Slim mogę brać jak mam 16 lat?

Witam! Imciu ze swojej strony chciałam napisać, że suplement diety Aqua Slim przeznaczony jest wyłącznie dla osób dorosłych. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Beeataaa
Polecam Pyszną Dietę. Jest idealna dla osób które nie mają czasu, albo nie lubią gotować. Jedzenie jest super, zawsze świeże i smaczne.

Gość gość
Basen, siłownia, 5 małych posiłków o regularnych porach i wcześniej wspomniany aqua slim. To moja recepta na szczupłą sylwetkę.

Gość gość
mniej jesc, wiecej ruchu mnie zostalo 3 kg i musze do swiat je stracic

Gość gość L
Gdzie można kupić zieloną kawę , w jakimś markecie?

Zdecydowanie tak - odpowiednio zbilansowana dieta, aktywność fizyczna oraz suplement diety AquaSlim to odpowiednia droga do uzyskania wymarzonej sylwetki. Dodam, że ten suplement diety to zestaw 3 aktywnych składników, które uzupełniają dietę podczas odchudzania. L-karnityna uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie. Garciniacambogia pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów oraz zmniejsza uczucie głodu. Natomiast chrom wspiera metabolizm makroskładników odżywczych oraz pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim