Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak stracic pare kilo?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam wszystkich ;) Mo偶e kt贸ra艣 z was poradzi jak schudnac 5 -10 kilo w miare szybkim czasie , czyli ok 2-3 tygodni ? Wiem doskonale , ze to nie zdrowe ale wiadomo wakacje nadeszly a tu tluszczyk sie wylewa;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja chce 5 kg a ani 1 mi nie chce zejsc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co bedziesz w zwiazku z tym robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mam pojecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poleci艂abym Ci zielon膮 kaw臋 z www.zakawowani.pl , bo mnie bardzo pomog艂a pozby膰 si臋 nadmiarowych 10kg, ale uda艂o mi sie to zrobi膰 w ci膮gu prawie 3 miesi臋cy, wi臋c napewno nie jest to tempo powalaj膮ce:) Ale za to nie ma efektu jojo:) No i jeste艣 ci膮gle g艂odna, bo zielona kawa hamuje uczucie g艂odu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale偶 Wy g艂upiutkie, a nie lepiej przez ca艂y rok je艣膰 czysto ( czyt. nie je艣膰 s艂odyczy, fast food贸w)? 膯wiczy膰, biega膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mycha_87
Wystarczy pilnowa膰 zdrowego trybu 偶ycia. Jadam regularnie, pi臋膰 posi艂k贸w dziennie. Ja jestem na Fit Diet dostaj臋 posi艂ki codziennie pod drzwi, przygotowuj膮 mi je kucharze po konsultacjach z dietetykiem (a sama te偶 mog臋 w ka偶dej chwili skonsultowa膰 si臋 z nim) To jest super sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maniuka
Wed艂ug mnie wystarczy dieta odpowiednia, a raczej dobrze zbilansowane posi艂ki. Tak samo troche ruchu wspomaga odchudzanie. Mo偶na tez skorzysta膰 z suplement贸w , kt贸re wspomagaj膮 takich jak AquaSlim, kt贸ry znacznie zmniejsza uczucie 艂aknienia. U mnie si臋 te po艂膮czone rzeczy sprawdzi艂y, wi臋c polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
reklamy, reklamy , nic nie mozna sie dowiedziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O1go艣膰
sex, sex i jeszcze raz sex mo偶e by膰 z m臋偶czyzn膮, a mo偶e by膰 i samozadowolenie:)Polecam , ..w ci膮gu ostatnich dw贸ch tygodni zgubi艂am 3 kilo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imcia
A czy ten suplement Aqua Slim mog臋 bra膰 jak mam 16 lat?

Udost臋pnij ten post

Witam! Imciu ze swojej strony chcia艂am napisa膰, 偶e suplement diety Aqua Slim przeznaczony jest wy艂膮cznie dla os贸b doros艂ych. Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beeataaa
Polecam Pyszn膮 Diet臋. Jest idealna dla os贸b kt贸re nie maj膮 czasu, albo nie lubi膮 gotowa膰. Jedzenie jest super, zawsze 艣wie偶e i smaczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Basen, si艂ownia, 5 ma艂ych posi艂k贸w o regularnych porach i wcze艣niej wspomniany aqua slim. To moja recepta na szczup艂膮 sylwetk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mniej jesc, wiecej ruchu mnie zostalo 3 kg i musze do swiat je stracic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 L
Gdzie mo偶na kupi膰 zielon膮 kaw臋 , w jakim艣 markecie?

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie tak - odpowiednio zbilansowana dieta, aktywno艣膰 fizyczna oraz suplement diety AquaSlim to odpowiednia droga do uzyskania wymarzonej sylwetki. Dodam, 偶e ten suplement diety to zestaw 3 aktywnych sk艂adnik贸w, kt贸re uzupe艂niaj膮 diet臋 podczas odchudzania. L-karnityna uzupe艂nia diet臋 os贸b aktywnych fizycznie. Garciniacambogia pomaga pozby膰 si臋 zb臋dnych kilogram贸w oraz zmniejsza uczucie g艂odu. Natomiast chrom wspiera metabolizm makrosk艂adnik贸w od偶ywczych oraz pomaga utrzyma膰 prawid艂owy poziom cukru we krwi. Pozdrawiam Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim

Udost臋pnij ten post