Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girlok

Zdrada za granicą

Polecane posty

Witam , wszystkich:) Mój facet poleciał do USA , wiem z kim tam mieszka rozmawiamy ze sobą jest tam od 2 miesięcy . Przedwczoraj dowiedzialam się , ze zamieszkała z nimi od tygodnia pewna dziewczyna . Jest w guście mojego faceta. Ale w czym rzecz , on nie powiedzial mi , ze ktos ma w domu nową lokatorke, czy zapomnial czy nie chce mnie martwic?Skad mam miec pewnosc , ze nic sie nie wydarzy , skoro nie wspomial o niej nic , on nie wie , ze ja wiem o tym fakcie.

Gość la_firynda
za granicą to nie zdrada :) a tak na poważnie: sama chyba nie wierzysz w to, co mówisz zapomniał? nie chciał cie martwić? no proszę cię...

Nie chciał mnie martwic mialam na mysli to ze, nie chce o niej powiedziec , zebym wlasnie nie zadreczala sie nie myslala.

Gość gość
Jesli wie ze bylabys zazdrosna,to wolal o niej nie wspominac,bo myslalabys o tym za duzo,moze niepotrzebnie...

Nie bylam zazdrosna, nigdy nie zabranialam wyjsc z kumplami etc, Raz wydawalo mi sie ,ze czuje na nim kobiete , to oburzyl sie i mnie obwinial , ze moge tak myslec ? Raz dal mi powod a teraz mnie niepokoi , to ze o niej nie wspomina, moj tata jako dorosly doswiadczony facet , odpowiedzial mi , ze on z pewnoscia powiedzial by o tym , ale moj mysli ze ja nie dowiem sie , o tym , ze ona jest. Mam taki chaos w glowie , jak go sprawdzic na odleglosc chyba nie ma takiej mozliwosci.;/

Gość gość
a skąd ta osoba sie dowiedziała? jesli jest w polsce?

Gość gość
no to pozostaje ci pogadac przez skype`a zadać pytanie i obserwować jego zachowanie o ton głosu przez 2 sekundy po zadaniu pytania - normalna kobieta zaraz się zorientuje, czy coś jest na rzeczy, czy nie, tylko nie przez telefon, bo spalisz

Nie chce pytac bo gdy zapytam pozniej bedzie robil wszystko by nie dac po sobie poznac , ze cos jest nie tak a nieswiadomy , ze ja o tym wiem moze bedzie inaczej sie zachowywac , chyba obserwacja bedzie skuteczniejsza? Moze byl ktos w podobnej sytuacji?

Gość gość
Tiaaa obserwuj, najlepiej przez lornetkę, taką dużą, ruską :)

Gość gość
nie bądz naiwna.....przerabiałam to z moim mężem....to zona kolegi,dziewczyna kolegi itp....teraz przyjechałam do niego na urlop....niespodziewanie i kolezanki jakos tez znikneły...ciekawe co

Gość gość
Do kladnie wyjechaly zapewne wraz z Towim przyjazdem :D:D