Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolobum

MIejsca na seks w Warszawie w dzień Gdzie?

Polecane posty

Gość trolobum

Chłopak przyjeżdża z innej miejscowości, u mnie w domu nie możemy bo mam remont. Gdzie w Warszawie w dzień można się pobzykać? Będziemy w okolicy Pałacu Kultury, Wisły, Parku Praskiego i ZOO. Myśleliśmy tez o kinie w Złotych Tarasach, przymierzalnie w sklepach. A pod mostem nad Wisłą niedaleko Parku Praskiego? Jak tam jest? Albo w samym parku? Samochodu nie mamy. ps. mamy po 20 lat.

Gość gość
Po prawej stronie Wisły tej praskiej jest masa miejsc, ale tez trzeba uwazac, czesto pojawiają się wędkarze albo jakies dzieciaki na rowerach. Mozesz pojechac dalej np do Falenicy, autobus 525 albo 146, poczyaj w necie jest tam plaza dla nudystów nazywa sie BŁOTA. Z innych miejsc to w strone zalewzu zegrzynskiego, ale autobusy rzadko jezdzą. Okolice Janek, Nadarzyna, Wolki Kosowskiej sama tam jezdzilam z moim :D Wokol Wwy tak naprawde jest masa mozliwosci, w centrum to niebardzo...raczej szukaj miejsc w dole Wisły, w okolicach Wawra tam nikogo nie ma

Gość gość
Podam mój pokój dla was pary używać go jako komory seksualnego. Miejsce jest 5 minut od stacji metra Politechnika. Dzień, noc, każdy dostępny czas zaczyna 23 lipca. Proszę wysłać SMS. Prywatny, strzeżony - 50zl I patrzy - Gratis

Gość gośći
Podam mój pokój dla was pary używać go jako komory seksualnego. Miejsce jest 5 minut od stacji metra Politechnika. Dzień, noc, każdy dostępny czas zaczyna 23 lipca. Proszę wysłać SMS. 690 951 350 Prywatny, strzeżony - 50zl I patrzy - Gratis

Gość niktos1975
jak masz samochod to za hotelem - nie pamietam nazwy, ten wysoki przy rotundzie jest pietrowy parking wysoki fajnie tam jest:)