Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z zamówieniem, prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość gość

Witam, zamówiłam coś w sklepie internetowym, adres podałam koleżanki jednak swoje imie i nazwisko, listonosz kazał pokazać dowód osobisty i nie chciał oddac przesyłki, powiedział że ją zwróci, napisałam do firmy, oni napisali że jak dostanę przesyłke to oddadzą mi pieniądze. Było to w piątek 27.06.14 a dzisiaj jest 3.07.14. Jak długo ta paczka może iść i czy moge ja jakoś "namierzyć" bo w tej chwili nie mam pojęcia gdzie może się znajdować, dodatkowo słyszałam, że firma musi zapłacic za zwrot, czy odliczą mi ta kwote podczas przelewania mi moich pieniędzy na konto?

Gość gość
Najlepiej jak do nich zadzwonisz osobiście i wszystkiego się wypytaj. Fakt uważam, że minął krótki czas. Możesz znowu także do nich napisać. Ja bym nie odpuszczała. Jak mi się zdarzała taka sytuacja pisałam i dzwoniłam na okragło, aż mieli mnie dość o dostałam zwrot pieniązków towaru plus przesyłki, tyle co chciałam, a nie narzucone przez sprzedającego. Musisz się domagać swego. Jak odpuścisz sprzedający też sobie da spokój.

Gość gość
Dziękuję, jednak na stronie w ogóle nie ma numeru telefonu! Kontakt jedynie drogą mailową. Poczekam jeszcze do jutra i będe znowu pisać. Przesyłka na szczęście była darmowa, nie wiem tylko, że za to, że zwrot równiez kosztuje nie oddadzą mi mniej pieniędzy.