Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotka z wiezy

Spóźniający sie okres..

Polecane posty

Gość pilotka z wiezy

Cześć, mam 20 lat. Tydzien temu kochałam sie z moim chlopakiem w prezerwatywie, okres powinnam dostac 26.06.14. A tu echo.. Brzuch mnie pobolewa, piersi nie bolą, mam rozne smaki, ale mam tak przed kazda miesiaczka, do tego jestem marudna, szybko sie denerwuje.. u mnie to standart przed okresem. No, ale jak juz mowilam okresu nie mam. Zaczynam sie naprawde nie pokoic, moze to ma zwiazek z problemami w domu, z chłopakiem tez sie kłoce ostatnio.. mozecie mnie hejtowac, zlewam na to, ale wyrozumiałych ludzi proszę o pomoc. poczekam jeszcze do niedzieli, jesli nadal nic to zrobie test, ale prosze o pomoc

Gość gość
Nie martw sie na zapas przede wszystkim bo to pogarsza sytuacje... Stres tez blokuje miesiaczke... Skoro prezerwatywa wam nie pekla byla cala to nie masz sie czym martwic... poczekaj do nd i zrob test bedziesz wiedziala wszystko :)

Gość gość102
hmm, w jaki sposób we dwoje zmieściliście w prezerwatywie, chyba ze to jakis specjalny model wielkości śpiworu, możesz napisać gdzie taki można nabyć

Gość pilotka z wiezy
zapomnialam dodac, ze nie mam zadnych objawow tzn nie mam mdlosci, wysokiej temp, przebarwien na skorze, wrazliwych piersi. Mam objawy standardowe u mnie na miesiaczke, tj: jestem zmierzła, mam duzy apetyt i czuje sie 'okrągła' i pobolewa mnie brzuch.. Boje sie, w niedziele zrobię test jak nadal bedzie echo :(

Gość gość
"nie pokoić"???? Fakt.Masz powód do niepokoju,dwudziestolatko !:-(

Gość gość
Są czesto zmiany i że stresu można dostac okres co dwa tygodni.Dodam nie powinnsć sie martwic i nie biegac po ginekologach bo tam często dochodzi podczas badań do zakazeń bo rekawiczki chronia niestety tylko ginekologa.A nawet na bloku operacyjnym sa zakazenia!!Obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość pilotka z wiezy
o jejku, czepiacie sie.. chodzi o to ze chłopak mial prezerwatywe.. jejku.