Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki jedynaków to EGOISTKI

Polecane posty

Gość gość

Jak mozna byc taka egoistka i skazywać dziecko na jedynactwo :(

Gość gość
a takie jak ty w ogole nie powinny mieć dzieci, jesli masz dzieci nalezy ci je odebrac i oddac komus innemu boś nie matka lecz dewiantka

Gość gość
a jak matki rozwydrzonych gromad dzieciaków mogą chcieć je wychowywać w patologicznych warunkach

Gość gość
Ja jestem jedynaczka,nie uwazam ze moja moja mama jest egoistką wręcz przeciwnie .

Gość gość
tak zgadzam sie egoistki !!!

Gość gość
Jak kogos nie stac na wiecej dzieci to noe robi. Proste i logiczne bo latwo narobic a pozniej nie ma co do gara wlozyc!!!

Gość gość
właśnie, łatwo dzieciarni napłodzić, tylko z czego potem żyć? lepiej żyć godnie z jednym dzieckiem czy walczyć o każdy grosz byle utrzymać siebie i np. trójkę dzieciaków? sorry, ale mamy biedne czasy, o dobrą pracę i godne zarobki trudno więc lepiej nie skazywać dzieci na biedę

Gość gość
Mam troje potomstwa. Czasami wolalabym miec jedno;) Egoistka to matka, ktora plodzi jedno za drugim i nie ma czym wykarmic.......

Gość gość
Mnie stać na więcej dzieci ale nie chcę więcej. Mam jedno, odpowiada nam taka sytuacja. Zawsze chciałam jedno dziecko, nie widzę w tym nic egoistycznego, a co takie jak ty o mnie myślą to mnie guzik obchodzi. Moje dziecko ma WSZYSTKO , jest kochane, chciane i wyczekiwane. To moje życie i nic ci to tego.

Gość gość
Natrzaskać dzieciaków to żadna filozofia, tylko żeby w szkole potem nie płakały że ciuchy z lumpeksu, na wycieczkę nie ma a MOPS musi obiady płacić bo by dziecko z głodu mdlało.

Gość lilialuiza84
Nie musi być od razu dziesięcioro, ale faktycznie dobrze, żeby dziecko miało choć jedną osobę rodzeństwa. Jak się w przyszłości dogadają, ich sprawa, ale szansę na kogoś tak bliskiego będą miały. Nie krytykuję postępowania kobiet, które z ważnych względów nie mogą mieć więcej dzieci.

Gość gość
Moje dzieci tez mają wszystko, są kochane, chciane i wyczekiwane. Dlaczego zakladacie, ze tylko patologia ma więcej niz jedno dzecko, ze od razu musi być pomoc mopsu? Moja trojka co roku jeździ na wakacje, chodzą na zajęcia polekcyjne angielski, basen, corka 10 lat konie, syn karate.

Gość gość
Każda kobieta ma prawo decydować o tym ile chce mieć dzieci. Ta dyskusja jest chora wg mnie, co was to obchodzi ? Nie macie co robić? Patologia... I takie są matkami... Żal...