Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet ma brzydka twarz

Polecane posty

Gość gość

Wyglada troche jak kobieta troche jak dziecko. Niby sie stara niby wszystko jest ok ale jednak cos jest nie ok :/ np wczoraj jak bylismy ze znajomymi na kreglach, kolezanka zazartowala ze fajnego mam synka, splaeilam ja ale faktycznie cos jest w nim nie tak. Po prostu ten jego wyglad powoduje ze nic do niego nie czuje:/ wiem troche to glupie ale jednak tak jest. Nie chce tak odrazu zrywac z nim ale nie wiem co robic, nie wiem jak sie od niego odseparowac zeby go nie zranic :(

Gość gość
Twarz mojego faceta też mnie nie do końca pociąga, choć nie jest brzydka. Wygląda jak duży niemowlak - ma pełne policzki, mały zadarty nosek, malutkie usteczka. Za to podoba mi się jego ciało - jest wielki (prawie 2 m) i szeroki w brach. Cóż... nie można mieć wszystkiego. Głupio mi z tego powodu, ale nie lubię patrzeć na jego twarz w trakcie seksu, kompletnie mnie nie pociąga. Lubię wtedy patrzeć na jego ciało.

Gość gość
No moj przecietne cialo. Moze w tym problem. Jest wysoki ale ma troche waskie barki i do tego tez taka pucolowata twarz i oczy jak kobieta. Nie wiem jak to opisac ale po prostu wyglada jak mieszanka dziewczynki i kobiety. Totalnie mnie to odrzuca. W sumie to jemu zalezalo na tym zwiazku, nigdy mi sie nie podobal ale mu uleglam bo sie bardzo staral, pomogl mi jak mialam problemy. Ale teraz minelo juz orawie 2 lata i coraz mniej mnie z nim laczy. Na dodatek ten wyglad. Chcialabym to skonczyc ale glupio mi i zal mi go. Ma wyrzuty :/

Gość gość
Mam*

Gość gość
Niech nie będzie Ci głupio, to naturalna potrzeba, że chcesz być z pociągającym fizycznie i męskim facetem, rozumiem to. Źle, że w ogóle wchodziłaś w ten związek, ale domyślam się, że liczyłaś na to, że z czasem zaakceptujesz lub zacznie Ci się podobać, a tak się nie stało.

Gość gość
przeciez jest tyle kolorowych ciekawych dla kobiet gazet.....

Gość facethuj
ja byłem kiedyś rok z przeciętniarą to nawet jej znajomym nie pokazywałem, jak chodziłem na imprezy to pisałem, że jestem zmęczony i ide spać i tęsknie i takie tam, a w tym czasie tańcowałem z inną laseczką, a ją tylko miałem jak mi sie chciało sexu :)

Gość gość
Tez tak kiedys mialem ze dmuchalem sie z lasia z fajnym body ale c******m ryjem. Ale wstyd mi bylo komukolwiek ja pokazac. Wstydzilem sie jej. Nie zabieralem jej na impry ani nigdzie, na waksy jechalem z ladna kolezanka z uczelni. A z tamta sie tylko parenascie razy przedymalem po zajeciach na uczelni i tyle. To trwalo 4 miesiace i skonczylem to bo juz mi sie nawet ta jej sterczaca dupa znudzila .